9 Hæklede Dyr

Forlaget Rosendahls har sammen med grundlæggeren af Go Handmade Hanne Tolberg udgivet 9 hæklede dyr i 2016. Go Handmade er kendt for at lave æsker med hækle-, strikke- og sykit, så du nemt kan kreere forskellige tøjdyr. 

Bogen måler 20x20x0,5 cm og er lavet i en praktisk paperbackudgave. Dermed er bogen nem at have med på farten. Introduktionen forklarer, hvor stramt du skal hækle, og hvilket udstyr de anbefaler. Dernæst er der en forklaring på montering. Så skulle du gerne være klædt på til at følge opskrifterne.

Uanset om du er nybegynder eller mere garvet i hæklefaget, kan du sagtens følge opskrifterne i 9 hæklede dyr.

De 9 hæklede dyr omfatter flodhesten Helmut, koen Dorte, hunden Fido, dragen Jonas, aben Jimmi, fåret Helene, giraffen Gunilla, grisen Hillary og kaninerne Ili Pika og Pika Jr. Dyrene har masser af personlighed og charme. Detaljerne er meget gennemførte, så de vil pynte i ethvert hjem, børn vil elske at lege med dem, eller du kan forære dyrene væk som gave.

9 hæklede dyr er på dansk.

Om forfatteren og Go Handmade

Go Handmade er skabt af Hanne Tolberg. Den danske virksomhed holder til i Aabenraa og udvikler forskellige kit til håndarbejde. Kvalitet er et must, og samtidig skal det være sjovt og nemt at følge opskrifterne. Du kan købe kit, som skal hækles, syes eller strikkes. Det er kvalitetsdesign i en unik og eventyrlig stil.

50.00 DKK 100.00

Strikke bøger

Her finder du et udvalg af de bøger og blade vi forhandler.