Broderi

Broderi

Vil du gerne i gang med at brodere? Den traditionelle håndarbejdstradition er blevet populær igen, og der popper hele tiden nye designere op, der nytænker den klassiske genre. Her på siden kan du vælge et broderi kit og komme godt i gang. I et broderi kit får du et komplet sæt, så det er lige til at kaste sig ud i et af de letlæselige broderi mønstre med flotte motiver. Ofeig & Ko ønsker dig rigtig god fornøjelse.   

1 vare

Faldende orden
pr. side

Broderi kit til billedrammer, puder og tasker  

Det er både hyggeligt og afslappende at brodere, og når du er færdig, har du et skønt motiv, du kan udstille på mange forskellige måder i dit hjem. Broderier kan udstilles i en billedramme, men de kan også komme på puder, tasker og andre beklædningsgenstande. Det er helt op til dig. Hos Ofeig & Ko kan du købe et komplet broderi kit, der gør et nemt at skabe smukt interiør til hjemmet eller udtrykke din personlige stil gennem mode med broderi. De broderi kits, du ser her på siden, er fyldt med de bedste materialer, som giver de flotteste resultater.  

Broderede motiver på interiør eller tøj er en sjov hobby, og så er de også en skøn og personlig gave til en, du gerne vil glæde. Involver f.eks. dine børn eller børnebørn, og brug de fine broderi kits her på siden til at lave hjemmelavede julegaver til venner og familie. En broderet pude med et fint motiv vil glæde forældre såvel som bedsteforældre.  

I vores udvalg finder du mange flotte broderi mønstre, der bliver til forskellige motiver i alle regnbuens farver. Vælg f.eks. et broderi kit med motiv af dit yndlingsdyr, eller som indeholder årstidens farver. Der er mange spændende muligheder med de mange broderi mønstre i vores udvalg. Kig dig omkring og se, om du ikke kan finde et, der passer perfekt til dit hjem eller din stil.   

Giv et broderi kit i gave  

Leder du efter en gave til en håndarbejdsentusiast? Et broderi kit er en dejlig gave, der giver din håndarbejdsglade ven, kæreste eller familiemedlem masser af timers ro og fordybelse. Forær din mor et motiv af hendes favoritfugl, eller forær din niece en beskyttende mobiltaske til telefonen. I vores udvalg af broderi mønstre kan du sikkert finde et motiv, der vil glæde en, du holder af.   

Kan du ikke beslutte, hvad du skal give i gave? Det kan være svært at vælge den perfekte gave til en kræsen håndarbejdsentusiast. Hos Ofeig & Ko kan du heldigvis købe gavekort. Så kan modtageren helt selv vælge i vore store udvalg af garn, strikkeopskrifter og meget, meget mere. Så bliver det ikke nemmere.  

Har du spørgsmål vedrørende Ofeig & Ko’s udvalg af broderi kit? Du er altid velkommen til at ringe til os på Tlf.: 91 54 00 48 eller skrive en e-mail til [email protected]. Hos Ofeig & Ko går vi op i at yde grundig og personlig kundeservice, så tøv ikke med at række ud, hvis der er noget, du er i tvivl om.