Garn

Garn

Hos Ofeig & Ko har vi specialiseret os i nordisk uld, som især er kendt for sin renhed og isoleringsevne. Får, der lever i det barske nordiske klima, udvikler en helt særlig struktur af uld, som er ren, let og holder godt på varmen. Hos Ofeig & Ko finder du mange nordiske garntyper i høj kvalitet, men vi forhandler også et udvalg af andre garntyper til dig, der foretrækker blødere fibre.  

Varer 1-36 af 1465

Faldende orden
Side
pr. side


Ofeig & Ko står for garn i høj kvalitet 

Når vi udvælger produkter til vores sortiment, er det kvaliteten, der er i højsædet. Hos Ofeig & Ko finder du ikke garn på hylderne, vi ikke selv ville strikke i. Hos os er det lidenskaben for håndværket, der driver værket, og derfor har vi har høje standarder for, hvilke produkter vi køber ind. Når vi udvælger vores varer, går vi efter høj kvalitet, men også efter bæredygtighed og dyrevelfærd, så du kan købe garn med god samvittighed.  

Hos Ofeig & Ko vægter vi naturligvis også æstetikken højt. I vores store udvalg finder du mange lækre fibre i fine og moderigtige farver. Vi har både garn i naturfarver til dine projekter i neutralt udtryk og i alle regnbuens farver til dine mere farvestrålende projekter. Foretrækker du at farve dine materialer selv? Hos os kan du også købe garn til håndfarvning, så du får det lige, som du vil have det.  

Hvilket garn skal jeg bruge til mit næste projekt?  

Det er ikke ligegyldigt, hvilke materialer, du bruger, når du strikker eller hækler. Forskellige garntyper er gode til forskellige typer af projekter. Vil du gerne strikke en dejlig varm sweater eller hue, kan du med fordel købe garn fra Istex. De islandske får går frit rundt i forureningsfri landskaber i subarktisk klima. Derfor producerer de en ren uld, som også har høj isoleringsevne. Også Navia producerer lækre produkter med færøsk uld, der er gode til varmt tøj. Projekter i nordisk uld kan gøres blødere ved f.eks. at strikke med en følgetråd af mohair, så du får et lækkert, blødt resultat, der holder i lang tid.  

Er du til blødere fibre, eller strikker du til en baby, kan det være en god idé f.eks. at købe materialer fra Filcolana. Her finder du masser af bløde fibre, der kan blive til smukke beklædningsgenstande og interiør. Især Anina, Merci og Peruvian er godt til babytøj og til dig med sensitiv hud.  

Er du i tvivl om, hvilket garn, der er rigtigt til dit projekt? Tøv ikke med at kontakte os. Hos Ofeig & Ko hjælper vi dig hellere end gerne til at finde de helt rigtige garntyper til dit håndarbejde. Henvend dig på [email protected] eller ring til os på Tlf.: 91 54 00 48. Vi glæder os til at høre fra dig.