CAMAROSE

CAMAROSE

CaMaRose

Hvis du ønsker et lækkert blødt garn af høj kvalitet, så tag et kig på CaMaRose.

Fåes i flere skønne kvaliteter og blide farver.

 

 

Varer 1-36 af 85

Faldende orden
Side
pr. side

 

CaMaRose garn - et bæredygtigt garn

Er du til bløde garntyper? Og er du på udkig efter lækkert kvalitetsgarn?
Så er CaMaRose garn det perfekte valg.

CaMaRose producerer deres garn i rigtig flotte og ofte sarte farver, men kan bestemt også være med hvis der skal mere kontrast på. 
Af garntyper fra CaMaRose forhandler Ofeig & Ko Lamauld, Lamatweed, Økologisk Hverdagsuld, Månestråle, Midnatssol, Snefnug Natur, Løvetand.
Når CaMaRose producerer garn er det med fokus på kvalitet - naturmaterialer - miljø - bæredygtighed - dyrevelfærd. 
Lamauld og lamatweed er 50% uld og 50% lama, lamauld indeholder ikke lanolin. 
Flere af CaMaRoses kvaliteter kan bruges til de samme opskrifter da, de har samme strikkefasthed. 

CaMaRose garntyper:

Lamauld:
Lamauld ½, er et blødt, rustikt og 1-trådet garn bestående af 50% Lamauld og 50% Peruviansk Højlandsuld. Lamauld fibre er et eksklusivt naturprodukt, lanolinfri, let og stærkt. Lamauld ½ er med sit rustikke udtryk, høje isoleringsevne og styrke særdeles velegnet til klassiske nordiske sweatre, cardigans og tæpper.
Lamauld ½ fra CaMaRose produceres i Peru under hensyn til både miljø, dyrevelfærd og de lokale bønder og arbejdere. Producenten er oeko-tex certificeret på alle dets uldprodukter og anvender solenergi i produktionen. 

LamaTweed:
Lamatweed fra CaMaRose består af Lamauld, et eksklusivt, let og stærkt naturprodukt med høj isoleringsevne, Peruviansk højlandsuld og naturproduktet Viscose som giver garnet tweedeffekt og tilføjer diskret glans og silkeagtig blødhed.
Lamatweed er med dets rustikke udtryk, gode isoleringsevne, styrke og blødhed særdeles velegnet til børn, klassiske sweatre, cardigans, overtøj og tæpper.

Økologisk Hverdagsuld:
Økologisk Hverdagsuld forarbejdes og spindes eksklusivt for CaMaRose af 100% økologiske fibre hos en europæiske producent, der som CaMaRoses øvrige producenter, producerer under hensyn til miljø, dyrevelfærd, sundhed, arbejdsforhold, bæredygtighed og kvalitet.

De 100% økologiske og nye fibre spindes til et klassisk totrådede råhvidt basis uldgarn som efterfølgende farves med STANDARD 100 by OEKO-TEX® godkendte farver til de i alt 42 ensfarvede unikke farver lavet specielt til CaMaRose.
STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeringen af den Økologiske Hverdagsuld er din garanti for at garnet er produceret under bæredygtige forhold og er testet og fri for mere end 300 miljø- og sundhedsskadelige stoffer. STANDARD 100 by OEKO-TEX® er verdens førende certificering indenfor tekstiler og kravene rækker langt udover de ellers almindeligt gældende regler i både Danmark og EU. Du finder certificeringen på bandarolen.

Månestråle:
Månestråle består af en eksklusiv blanding af 68% Baby alpaca, 12% Merinould (mulesing free), 16% polyamid og 4% Polyestester.
Polyamid og Polyester udgør den fine tråd Lurex som giver et diskret glimmer glimt i Månestråle.
Månestråle produceres specielt til CaMaRose på et familieejet italiensk spinderi under hensyn til miljø og dyrevelfærd, således er den anvendte merinould selvfølgelig også mulesing free.

Midnatssol:
Midnatssol er et super blødt, let, luftigt og fyldigt garn. Midnatssol består af en eksklusiv blanding af 54% baby alpaca, 10% merinould (mulesing free) og 36% tencel. Tencel udgør den fine tråd der holder sammen på fibrene i Midnatssol. 

Løvetand:
Løvetand er et hørgarn, der består af 100% økologiske hørfibre. Garnet består af en tynd tråd, der er strikket til et fint rør. Røret gør, at hørfibren fremstår blødere, end hvis det blot var en enkelt tråd.

Snefnug Natur:
Snefnug Natur er et super blødt, let, lugtigt og fyldigt garn som udelukkende består af naturmaterialer i en ekstra lækker kombination af 55% ufarvede alpaka fibre, 10% merinould (mulesing free) og 35% økologisk bomuld.

Er du feks vild med islandsk strik og islandske mønstre fra Istex, så kan du faktisk bruge Lamauld og Lamatweed istedet.
Du kan også vælge Peruvian Highland Wool fra Filcolana. CaMaRose garn kan også bruges til flere af opskrifterne fra Petiteknit.

Om CaMaRose:

CaMaRose er stiftet af Trine Berthelsen i 2010, først under navnet Strikkebogen.
I slutningen af 2010 begynde Trine selv at importere garn fra Peru. 
"Min mission med CaMaRose, har fra begyndelsen været, at kunne sælge kvalitets garn i eget navn, som ikke ellers findes på markedet og til en overkommelig pris. Dernæst har jeg valgt, at samarbejde med leverandører der overholder etiske og miljømæssige regler over for dyr og miljø i produktionen af garn"

Og netop derfor passer CaMaRose rigtig godt ind i vores sortiment - Garn med omtanke.