Midnatssol - Alpakka/tencel/merino

Midnatssol - Alpakka/tencel/merino

Dette garn med det poetiske navn er helt fantastisk blødt, let og luftigt. Med sin eksklusive blanding af 54% Baby Alpaca, 10% Merinould og 36% Tencel er Midnatssol fra CaMaRose et skønt garn, der kan blive til smukke og bløde sweatre, cardigans, huer og sjaler. Garnet er også velegnet til baby- og børnestrik på grund af sin bløde og hudvenlige kvalitet.  

Fiber: 54% Baby Alpaca – 10% Merinould – 36% Tencel 
Løbelængde: 25 g / ca. 200 m 
Pinde: nr. 3-4, med flere tråde kan du komme helt op på 6. 
Vejledende strikkefasthed: 1 tråd på p 3, 19-22 m = 10 cm 
Alternative strikkefastheder:  
2 tråde Midnatssol på p 4, 17-18 m = 10 cm. 
3 tråde Midnatssol på p 5, 14-15 m = 10 cm 

 

25 varer

Faldende orden
pr. side

Midnatssol kan strikkes alene eller som følgetråd 

Du kan godt strikke i dette lækre baby alpaca garn alene, eller i flere tråde for et mere chunky udtryk, men Midnatssol er også særdeles velegnet som følgetråd til andre garnkvaliteter. Det kan f.eks. være Lamauld, Lamatweed eller Økologisk Hverdagsuld, som du finder lige her i Ofeig & Ko’s store udvalg af garn fra CaMaRose. Netop dette garn er produceret specielt til CaMaRose hos et familieejet italiensk spinderi.  

Hos Ofeig & Ko finder du Midnatssol i mange flotte farver, som kan strikkes for sig selv, som følgetråd eller i flere tråde ad gangen for et smukt spil i dit arbejde. Midnatssol giver anledning til at være kreativ med farverne og skabe flotte og personlige designs.  

Midnatssol er blødt og dyrevenligt 

Baby alpaca garn er super blødt og let og egner sig rigtig godt til f.eks. et let sjal til kølige aftener. Den luftige kvalitet gør også garnet optimalt til at strikke lette og bløde sweatre og cardigans i de mange flotte farver fra vores udvalg.  

Det bløde 54% baby alpaca garn med merinould og Tencel er produceret af CaMaRose med dyrevelfærd for øje. Den anvendte merinould og Tencel er mulesingfri, så du kan sagtens strikke i Midnatssol med god samvittighed. Hos Ofeig & Ko er det vigtigt for os at forhandle dyrevenligt og miljørigtigt garn, og derfor er vi vilde med CaMaRose, der producerer skønt garn under forhold, der er nemme at stå inde for.  

54% Baby Alpaca – 10% Merinould – 36% Tencel 
Løbelængde: 25 g / ca. 200 m 
Pinde nr. 3-4, med flere tråde kan du komme helt op på 6. 
Vejledende strikkefasthed: 1 tråd på p 3, 19-22 m = 10 cm 
Alternative strikkefastheder:  
2 tråde Midnatssol på p 4, 17-18 m = 10 cm. 
3 tråde Midnatssol på p 5, 14-15 m = 10 cm