Lamatweed - Lama/uld

Lamatweed - Lama/uld

Dette smukke tweed garn fra CaMaRose er et dejlig blødt og alsidigt garn, der egner sig til både baby- børne- og voksenstrik. Lamauld er et fantastisk naturprodukt, hvis hule fibre giver en god isoleringsevne. Hos Ofeig & Ko forhandler vi et udvalg af lamatweed i mange flotte farver, du kan finde i naturen. Tag et kig her på siden og lad dig inspirere af vores sortiment.

Fiber: 40% lamauld, 40% ren ny uld, 20% viskose
Løbelængde: 100 m / 50 g
Pinde: 4½ - 5 mm
Strikkefasthed: 17-18 m = 10 cm
Håndvask

Produceret i Peru

18 varer

Faldende orden
pr. side

Lamatweed fra CaMaRose er et blødt garn med et rustikt udtryk 

CaMaRoses tweed garn med lamauld er spundet af 40% lamauld, 40 % ren ny uld og 20% viskose. Den lanolinfri lamauld giver god isoleringsevne og er let og stærkt, mens viskosen, der også kaldes rayon, gør Lamatweed ekstra blød at røre ved. Viskose er et naturprodukt, der er godt til at absorbere fugt.  

Den flotte tweedeffekt kommer fra nister af viskose, der har et silkelignende udtryk både i glans og  blødhed. Nisterne er hovedsageligt i neutrale farver og giver det flotte spil, du kender fra tweed. Samtidig tilføjer viskosen blødhed og moderat glans, hvilket giver et flot og afstemt udtryk i dit arbejde.  

Lamatweed folder sig først helt ud efter vask, og derfor anbefaler vi hos Ofeig & Ko en strikket og vasket prøve, så du kan danne dig et indtryk af alle garnets egenskaber.  

Strik og hækl med lamatweed i høj kvalitet 

Tweed garnet fra CaMaRose er et skønt garn, der føles godt mod huden. Lamatweed kan bruges fra inderst til yderst og er godt til at strikke b.la. sweatre, cardigans, huer og meget andet. Garnet kan bruges til de samme CaMaRose opskrifter som Lamauld og er af samme høje kvalitet. De to kvaliteter kan også bruges sammen.  

Lamatweed er produceret i Peru under hensyntagen til miljø, dyrevelfærd og de lokale bønder. Der er anvendt solenergi under produktionen, og alle producentens uldvarer er oekotex-certificeret. Hos Ofeig & Ko tænker vi bæredygtighed ind, når vi køber garn til vores lager, og derfor er vi glade for dette lækre tweed garn fra CaMaRose, der er produceret under miljørigtige forhold.  

40% lama 40% uld 20% viskose 
Løbelængde: 50 g / ca 100 m 
Pinde str.: 4½ - 5 mm 
Strikkefasthed: 17-18 m = 10 cm 
Håndvask