Anina - Merino Superwash

Anina  - Merino Superwash

Anina fra Filcolana er et 4-trådet garn af 100% superwash merinould. Anina spindes af noget af det blødeste merino der fåes, og er dermed et garn der er tæt på cashmere i blødhed. Og fordi garnet er så blødt, er det ideelt til at bære på bar hud. Tag et kig her på siden og vælg nøgler til dit næste bløde projekt.

Merinoulden der bruges, er mulesingfri.

Fiber: 100% uld 
Løbelængde: 210 m / 50 g
Pinde: 3-3½ mm
Strikkefasthed: 26-28 m = 10 cm 
Vask: kan maskinvaskes
Spundet i Peru

30 varer

Faldende orden
pr. side

Strik i den blødeste kvalitet med Anina garn 

Anina garn er spundet af 4 tråde og er så blødt, at det endda egner sig som undertøj. Du kan også strikke bløde sjaler og tørklæder, og selvfølgelig egner denne kvalitet sig også særdeles godt som baby- og børnetøj.  

Anina fra Filcolana er superwash-behandlet og tåler derfor maskinvask, hvilket især er et plus, hvis du strikker baby- og børnetøj, som ofte skal vaskes. Har du et barnebarn på vej, eller har du måske selv et barn, du strikker til, kan vi kun anbefale Anina garn.  

Du kan finde gratis opskrifter til Anina på Filcolanas hjemmeside, eller du kan tage et kig mellem vores opskrifter & bøger og lade dig inspirere til superbløde sweatre, cardigans og tørklæder.


Køb Anina garn i mange flotte farver  

Filcolana er garant for høj kvalitet, og hos Ofeig & Ko finder du mange kvaliteter af garn fra den danske producent. Filcolana følger altid tidens trends, og derfor finder du Anina garn i mange moderigtige farver i vores udvalg. Gå på opdagelse i vores udvalg og vælg dine yndlingsfarver til dit næste projekt.  

Vi strikker selv, og når vi vælger garn til vores hylder, vælger vi aldrig noget, vi ikke selv ville strikke i. Når du køber garn hos os, er du derfor er sikret, at du får det bedste. Vi er vilde med Anina fra Filcolana, og det håber vi, du også bliver.  

Når vi strikker med det lækre Anina garn fra Filcolana, bruger vi gerne Addi Lace strikkepinde. Garnet glider nemt på disse pinde og får arbejdet til at gå dejlig glat. Hos Ofeig & Ko har vi mange forskellige strikkepinde i varierende materialer og udformninger, du kan vælge imellem. Se vores store udvalg af strikkepinde her.  

Merinoulden der bruges, er mulesingfri.

Fiber: 100% uld 
Løbelængde: 210 m / 50 g
Pinde: 3-3½ mm
Strikkefasthed: 26-28 m = 10 cm 
Vask: kan maskinvaskes
Spundet i Peru