Arwetta Classic - Merino/nylon Superwash

Arwetta Classic - Merino/nylon Superwash

Arwetta Classic er et superblødt og slidstærkt garn, spundet af 80% merinould og 20% nylon, hvilket gør det anvendeligt til at strikke blødt, slidstærkt børnetøj af. Der strikkes stadig rigtig meget flot børnetøj af garnet, men Arwetta Classic er meget mere end det. Garnet er også et godt valg til ekstra bløde strømper. Hos Ofeig & Ko fører vi et stort udvalg af Arwetta Classic fra Filcolana i masser af flotte farver og nuancer. Slip kreativiteten løs med Arwetta Classic. Tag et kig og køb dine nøgler i dag.  

Fiber: 80% superwashbehandlet uld & 20% nylon
Løbelængde: 210 m / 50 g
Pinde: 2½ - 3 mm
Strikkefasthed: 28-32 m = 10 cm
Vask: kan maskinvaskes
Spundet i Peru

Varer 1-36 af 66

Faldende orden
Side
pr. side

Strik blødt børne- og voksentøj af Arwetta Classic fra Filcolana 

Arwetta Classic fra Filcolana er et af de mest populære garner i tiden og i vores sortiment. Arwetta Classic er et, som navnet implicerer, et klassisk 4-trådet kamgarn spundet af 80% langfibret merinould og 20% nylon. Nylon er den stærkeste kunstfiber, der bruges i garn, og her er den tilføjet for at lave et stærkt og blødt garn. Garnet strikkes ofte sammen med Tilia for ren luksus og nydelse.  

Arwetta Classic fra Filcolana egner sig til børnetøj, men kan også bruges til større projekter til voksne. Arwetta Classic er superwash-behandlet og kan derfor maskinvaskes. Det er et især rart, hvis du strikker børnetøj, der ofte skal vaskes. Vask dit strikketøj skånsomt, så holder det længst.  

Du kan finde gratis opskrifter til Arwetta Classic fra Filcolana på den danske producents hjemmeside her. Du kan også besøge vores opskrifter & bøger, hvor du kan finde inspiration til din næste projekt.  


Arwetta Classic fra Filcolana har et højt indhold af merinould 

Det høje indhold af merinould i Arwetta Classic sikrer et blødt og dejligt stykke strikketøj. Merinould er et lækkert naturprodukt, der er blødere og tyndere end almindelig uld, og så er det temperaturregulerende og optager ikke svedlugt. Merinould varmer stadig, selv når det er vådt. Derfor foretrækkes merinould af mange friluftsfolk.  

Hos Ofeig & Ko forhandler vi andre garner med merinould i. Se f.eks. også Anina, der også er fra Filcolana og består af 100 % merinould. Både Anina og Arwetta fra Filcolana fås i et væld af flotte farver, så der er rig mulighed for at arbejde med alle dine yndlingsfarver. 

Fiber: 80% superwashbehandlet uld & 20% nylon
Løbelængde: 210 m / 50 g
Pinde: 2½ - 3 mm
Strikkefasthed: 28-32 m = 10 cm
Vask: kan maskinvaskes
Spundet i Peru