Merci - Uld/bomuld Superwash

Merci - Uld/bomuld Superwash

Merci fra Filcolana kommer i mange smukke farver, som du kan finde her hos Ofeig & Ko. Merci garn består af 50% uld og 50% pimabomuld, hvilket gør garnet til et dejlig blødt garn, der ikke er alt for varmt. Pimabomuld er noget af det fineste bomuld der findes. Gå på opdagelse i Merci fra Filcolana og vælg nøgler i alle dine yndlingsfarver.  

Ulden, der bruges i Merci er mulesingfri.

Fiber: 50% uld & 50% bomuld
Løbelængde: 200 m / 50 g
Pinde: 2½ - 3 mm
Strikkefasthed: 26-28 m = 10 cm 
Vask: kan maskinvaskes
Spundet i Peru

28 varer

Faldende orden
pr. side

Merci – Filcolana forener uld og bomuld 

Dette skønne garn i en 50/50-blanding af uld og pimabomuld er perfekt til at strikke til både store og små, når det ikke skal være alt for varmt. Merci egner sig godt til lette sommerbluser og cardigans og selvfølgelig også til børnetøj. Merci fra Filcolana er superwash-behandlet, så det kan vaskes i maskinen. Det kan især være en fordel, hvis du strikker til børn, der ofte skal have vasket tøj. Vask altid dit strikketøj så skånsomt som muligt – så holder det længst.  

Du kan finde gratis opskrifter til Merci fra Filcolana på producentens egen hjemmeside, men du kan også kigge forbi vores store udvalg af bøger & strikkeopskrifter. Her kan du finde masser af inspiration til dit næste projekt. Måske skal du strikke en bluse, eller hvad med en hæklet sommertaske? Mulighederne er mange med dette alsidige garn.  


Brug gode strikkepinde til Merci fra Filcolana 

Hos Ofeig & Ko elsker vi at strikke, og vi synes, det bliver meget sjovere med det rigtige udstyr.  
Når vi strikker i Merci fra Filcolana, foretrækker vi strikkepinde fra Addi Lace. På disse pinde glider garnet nemt, og arbejdet går glattere – nærmest som en leg.  

I vores store udvalg finder du et bredt sortiment af strikkepinde og hæklenåle i høj kvalitet og mange forskellige størrelser, materialer og udformninger. Det er individuelt, hvilke materialer og udformninger, der er rarest at bruge, så prøv dig frem og find de materialer, der virker bedst for dig. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvad du skal bruge.  

Kig også forbi vores tilbehør, hvor du b.la. kan finde bolgakurve, strikketasker, smukke håndlavede maskemarkører og andre ting, der gør dit håndarbejde både nemmere og sjovere.  

Fiber: 50% uld & 50% bomuld
Løbelængde: 200 m / 50 g
Pinde: 2½ - 3 mm
Strikkefasthed: 26-28 m = 10 cm 
Vask: kan maskinvaskes
Spundet i Peru