Paia - Glimmergarn

Paia - Glimmergarn

Leder du efter et garn, der kan tilføre lidt ekstra glamour til dine strikkeprojekter? Paia fra Filcolana er glimmergarn, der virkelig kan få dine projekter til at skille sig ud. Paia er fremstillet af 67% viskose 33%, hvilket gør det til et dejlig blødt garn, der også komplimenterer vores andre garnkvaliteter.  

 

12 varer

Faldende orden
pr. side

Vær kreativ med Paia glimmergarn 

Med dette flotte garn kan du strikke glimmer ind i dine projekter og gør dem moderne og iøjnefaldende. Paia kan bruges som følgetråd, men på grund af dets høje indhold af viskose, som er et naturprodukt, der minder om silke, er garnet så blødt, at du uden problemer kan strikke det alene i en stribe eller i et projekt udelukkende i glimmer. Med dette glimmergarn er der rig mulighed for at være kreativ og lave glitrende striber og mønstre. Garnet kommer i hele 11 flotte farver, som du kan finde her hos Ofeig & Ko.  

Paia er et meget levende garn, og derfor anbefaler vi at sno elastik om etiketten på nøglen, så garnet ikke løber fra dig.  

Skil dig ud med Paia fra Filcolana 

Glimmer er en sjov og moderne måde at tilføje personlighed og blikfang til sine projekter. Med Paia kan du strikke og hækle flot tøj og tilbehør, der glitrer og skiller sig ud. Prøv at strikke eller hækle en flot taske med glimmergarn som følgetråd, eller hvad med en moderigtig kjole eller top til nytår eller en af vinterens andre fester? Med det flotte glimmergarn fra Filcolana kan du helt sikkert skabe et trendy udtryk i dine projekter. Du kan også prøve at bruge flere tråde i forskellige farver for at skabe et mere chunky udtryk og et flot spil i dit arbejde. 

Hos Ofeig & Ko strikker vi selv, og vi har kun varer på vores hylder, vi selv ville strikke i. Når vi strikker i garn fra Filcolana, foretrækker vi at bruge strikkepinde fra Addi Lace. Kig forbi vores store udvalg af strikkepinde og hæklenåle, der får dit håndarbejde til at gå som en leg.  

Fiber: 67% viskose - 33% metallic polyester 
Løbelængde: 245 m / 25 g 
Vask: kan maskinvaskes

Spundet i Italien