Pernilla - Uld

Pernilla - Uld

Pernilla garn fra Filcolana er et dejligt varmt garn i 100% uld. Garnet er spundet af uld som kommer fra peruvianske højlandsfår, som er en krydsning mellem corriedale og merino. Fårene græsser i det peruvianske højland, hvilket medvirker til uldens karakteristiske fylde og flotte mathed. Samme uld bruges til Filcolanas Peruvian Highland Wool. Denne tyndere udgave er kamgarnsspundet af tre tråde og er god til alle de samme ting, som garnets 4-trådede søster. Garnet egner sig både til at strikke og hækle med.

Der anvendes ikke mulesing på de peruvianske højlandsfår.

Fiber: 100% uld 
Løbelængde:  175 m / 50 g
Pinde: 3½ - 4 mm
Strikkefasthed: 22-24 m = 10 cm 
Vask: håndvask
Spundet i Peru

Varer 1-36 af 44

Faldende orden
Side
pr. side

Strik smukke snoninger og strukturmønstre med Pernilla garn fra Filcolana 

Dette smukke garn er yderst regelmæssigt og behageligt at arbejde med, og derfor egner det sig særligt godt til at strike og hækle snoninger og strukturmønstre. Den jævne kvalitet gør, at detaljerne træder flot frem i garnet. Hos Ofeig & Ko er vi glade for at arbejde i dette garn, der nærmest strikker og hækler sig selv. 

Garnet er kamgarnsspundet, og det betyder, at garnet er slidstærkt. Pernilla garn er spundet af lange uldfibre, der er strukket og kæmmet, så små uldfibre fjernes. De lange fibre er lagt parallelt, så tråden bliver fast og jævn og skøn at arbejde med.  

Pernilla garn fra Filcolana kommer i mange flotte farver, som du kan finde her hos Ofeig & Ko, og det egner sig godt til flerfarvestrik. Du kan finde en gratis opskrift på Filcolanas egen hjemmeside, men du kan også kigge forbi vores strikkeopskrifter & bøger og lade dig inspirere.  

Vælg det rigtige udstyr til Pernilla Garn 

Når du har valgt Pernilla Garn i alle dine yndlingsfarver, kan du passende kigge forbi vores store udvalg af strikkepinde og/eller hæklenåle. Når vi strikker i Filcolana, benytter vi os gerne af strikkepinde fra Addi Lace. Garnet glider så nemt på disse pindet, at arbejdet føles som en ren leg.  

Kig også forbi vores tilbehør, hvor du finder skønne håndlavede maskemarkører, fine knapper og hægter samt uldsæbe til at vaske dine projekter i Pernilla Garn fra Filcolana. Hos Ofeig & Ko har vi et nøje udvalgt sortiment af tilbehør, der kan løfte dine projekter og gøre dit håndarbejde nemmere, sjovere og flottere.  

Ulden i Pernilla er mulesingfri.

Fiber: 100% uld 
Løbelængde: 175 m / 50 g
Pinde: 3½ - 4 mm
Strikkefasthed: 22-24 m = 10 cm 
Vask: håndvask
Spundet i Peru