Peruvian Highland Wool - Uld

Peruvian Highland Wool - Uld

Peruvian Highland Wool fra Filcolana er et uldgarn af 100% ren, ny uld. Ulden til Peruvian Highland Wool kommer fra peruvianske højlandsfår, som er en krydsning mellem corriedale og merino. Peruvian Highland Wool er kamgarnsspundet, hvilket gør at garnet er rundt og yderst regelmæssigt.  Dette giver en flot maskedefinition og gør garnet en ren drøm at arbejde med – ja, det strikker nærmest sig selv! Det 4-trådede garn har en lidt tyndere 3-trådet søster, Pernilla garn, som du også kan købe i vores udvalg.

Der anvendes ikke mulesing på de peruvianske højlandsfår.

Fiber: 100% uld
Løbelængde: 100 m / 50 g
Pinde: 4½ - 5 mm
Strikkefasthed: 16-20 m = 10 cm
Vask: håndvask
Spundet i Peru

Varer 1-36 af 64

Faldende orden
Side
pr. side

Smukke mønstre og snoninger i Peruvian Highland Wool

Dette dejlige kvalitetsgarn er lækkert arbejde med på grund af sin regelmæssighed. Det er også denne kvalitet, der gør, at dette garn fra Filcolana egner sig ekstra godt til snoninger og strukturmønstre i f.eks. sweatre, huer, vanter og interiør. Den jævne tråd får snoninger og strukturer til at træde flot frem, og den gør også, at garnet er yderst velegnet til flerfarvestrik. Hos Ofeig & Ko finder du Peruvian Highland Wool i mange flotte farver. Det er bare med at komme i gang.  

Du kan finde gratis opskrifter på producentens egen hjemmeside, men du kan også kigge forbi vores bøger og opskrifter, hvor du kan finde strikkeopskrifter på alt fra sweatre til nederdele, huer og børnetøj. Lad dig blot inspirere til dit næste projekt i dette lækre garn.  

Peruvian Highland Wool fra Filcolana er garn i høj kvalitet 

Hos Ofeig & Ko finder du ikke garn på vores hylder, vi ikke selv ville nyde at strikke i. Vi er Peruvian Highland Wool forhandler, fordi vi er vilde med den regelmæssige kvalitet af dette skønne garn, som glider nemt på pindene og bare føles dejligt at arbejde med. Udover Filcolana, kan du også finde garn fra mærker som Rauma, CaMaRose, Navia og Hjelholt.

Vi går op i at udvælge garn, som både vores kunder og vi selv bliver glade for. Ofeig & Ko værdsætter gode materialer og udvælger altid garn til vores sortiment ud fra høje kvalitetsstandarder. Med Peruvian Highland Wool fra Filcolana får du både et garn, der føles godt i hånden og giver flotte resultater. 

Det er ikke kun garn, vi udvælger nøje – kig forbi vores store udvalg af strikkepinde i forskellige materialer og udformninger, og vælg lækker kvalitet, der gør dit håndarbejde nemmere og sjovere.  

Der anvendes ikke mulesing på de peruvianske højlandsfår.

Fiber: 100% uld
Løbelængde: 100 m / 50 g
Pinde: 4½ - 5 mm
Strikkefasthed: 16-20 = 10 cm
Vask: håndvask
Spundet i Peru