Saga - Uld

Saga - Uld

Saga 100% lammeuld, er et klassisk tyndt skandinavisk uldgarn spundet af lækker langfibret uld. Garnet er kartegarnsspundet og derfor dejligt fyldigt. Strik med en tråd, eller med to-tre tråde sammen -eller strik lammeulden sammen med et af vores andre garner feks Tilia. Garnet har næsten uendeligt antal muligheder.
Saga hed tidligere New Zealand Lammeuld. Det er helt det samme lækre garn, nu blot med nyt navn.

Find din gratis opskrift til Saga her https://filcolana.dk/yarns/saga/opskrifter.html

Ulden i Saga er mulesingfri.

Fiber: 100% uld 
Løbelængde: 300 m / 50 g
Pinde: 2½ -3 mm
Strikkefasthed: 26-28 m = 10 cm 
Vask: håndvask
Spundet i England

Varer 1-36 af 41

Faldende orden
Side
pr. side

STRIK I DEN FINESTE KVALITET MED SAGA GARN 

Saga er et klassisk skandinavisk , tyndt 2-trådet garn spundet af 100% uld fra Falklandsøerne. Garnet er kartegarnsspundet, hvilket gør det til et vidunderligt luftigt og spændstigt garn. De lækre, og lange uldfibre gør, at det færdigstrikkede projekt bliver slidstærkt og holder sig godt i brug.

Saga fra Filcolana strikkes ofte sammen med Tilia, ligeledes fra Filcolana. Du får et helt utroligt produkt, som holder sig virkeligt flot. Du kan også strikke det med en enkelt tråd, og derved få en let og tynd model, eller du kan strikke den dobbelt.

Du kan finde gratis opskrifter til Saga på Filcolanas hjemmeside, eller du kan tage et kig mellem vores opskrifter & bøger og lade dig inspirere til superbløde sweatre, cardigans og tørklæder.


SAGA GARN FÅES I MANGE FLOTTE FARVER  

Filcolana er garant for høj kvalitet, og hos Ofeig & Ko finder du mange kvaliteter af garn fra den danske producent. Filcolana følger altid tidens trends, og derfor finder du Saga garn i mange moderigtige farver i vores udvalg. Gå på opdagelse i vores udvalg og vælg dine yndlingsfarver til dit næste projekt.  

Vi strikker selv, og når vi vælger garn til vores hylder, vælger vi aldrig noget, vi ikke selv ville strikke i. Når du køber garn hos os, er du derfor er sikret, at du får det bedste. Vi er vilde med Saga fra Filcolana, og det håber vi, du også bliver.  

Når vi strikker med det lækre Saga garn fra Filcolana, bruger vi gerne Addi Lace strikkepinde. Garnet glider nemt på disse pinde og får arbejdet til at gå dejlig glat. Hos Ofeig & Ko har vi mange forskellige strikkepinde i varierende materialer og udformninger, du kan vælge imellem. Se vores store udvalg af strikkepinde her.  

Ulden i Saga er mulesingfri.

Fiber: 100% uld 
Løbelængde: 300 m / 50 g
Pinde: 2½ -3 mm
Strikkefasthed: 26-28 m = 10 cm 
Vask: håndvask
Spundet i England