HJELHOLT

HJELHOLT

Hjelholt Uldgarn

Uldgarn er et af de mest populære naturlige materialer, du kan vælge at strikke med. Uldgarn sørger for at holde dig varm, da det er temperaturregulerende og isolerer mod kulden. Hjelholt Uldspinderi producerer økologisk garn samt uldgarn, der er skabt med omtanke for naturen. Uldspinderiet der har hjemme på smukke Sydfyn, har en lang historie bag sig med en begyndelse tilbage i 1878. I dag er det fjerde generation, som stolt fører de gamle traditioner videre med fokus på at producere garn bestående udelukkende af naturlige materialer.

Varer 1-36 af 91

Faldende orden
Side
pr. side

Køb Hjelholt uldgarn med god samvittighed

Det har aldrig været vigtigere at støtte producenter, som går op i bæredygtighed og dyrevelfærd. Når du køber det lækre garn fra Hjelholt, kan du gøre dette med god samvittighed. Deres uldleverandører har de gående på deres Sydfynske landområder. De råder nemlig over omtrent 2000 får, som leverer ulden til det holdbare og stærke Hjelholt garn, som du kan købe hos Ofeig & Ko. Den eneste uld, som de importerer, er det bløde merinould fra Falklandsøerne fra producenter, som er certificeret mulesing-free. Går du op i klodens velbefindende og dyrevelfærd, så Hjelholt garn bestemt garnet til dine projekter.

Kom tættere på naturen med Hjelholt uldgarn

Når du strikker med Hjelholt garn, kommer du tættere på naturen. Du finder nemlig ingen akryl eller plastik i deres garner. Der bliver kun udvalgt det bedste uld til at spinde garn med hos Hjelholt. Udvælgelsen af ulden sker ved håndkraft. Uldgarn findes i mange forskellige typer, alt efter hvor isolerende eller blødt du ønsker, at dit endelige produkt skal være. Kortere fibre i uldgarn betyder, at det kradser lidt mere, men også isolerer mere, hvorimod garn mikset med merinould er blødere. Hos Ofeig & Ko finder du et stort udvalg af Hjelholt garn såsom mohairgarn, hyrdegarn eller pelsgarn, og der er med garanti en garntype, der passer til dine ønsker.

Smukke og naturlige farver

Hos Ofeig & Ko finder du det vidunderlige Hjelholt garn i mange forskellige, naturlige farver såsom æblegrøn, tyttebærsfarvet eller en frisk lysegrå og mange flere. Søger du garn, der er mere puffet i det, så kan vi anbefale det bløde, danskproducerede Holst garn. Skal der derimod fest og farver på dit strikkeprojekt, så prøv Filcolana garn med glimmer i. Har du lyst til at hækle søde dyr eller dukker, så er det bæredygtige og økologiske bomuldsgarn fra Karen Klarbæk eminent til dette. Ligegyldigt hvad dit næste strikkeprojekt er, så har vi garnet til dig hos Ofeig & Ko. Gå på opdagelse i vores fantastiske udvalg allerede i dag.