Incawool - Uld

Incawool - Uld

Incawool Hjertegarn er af 100% ren uld. Garnet er tykt og lækkert og kan med fordel bruges til strikning af sweatre, huer, vanter, sjaler, halstørklæder og tæpper til årets kolde måneder. Garnet kan også filtes. Incawool Hjertegarn fås i mange flotte farver, som du kan finde her hos Ofeig & Ko.

100% ren uld 
Løbelængde:100 g = 160 m 
Pindenr.: 4 1/2 - 5 
Strikkefasthed 18 masker = 10 cm

9 varer

Faldende orden
pr. side

Strik i lækker kvalitet med Incawool Hjertegarn  

Når vi strikker hos Ofeig & Ko er kvaliteten af de materialer, vi arbejder i, altid en prioritet for os. Det er bare rarere at arbejde med garn, der er behageligt at røre ved, og resultatet bliver også flottere. Når vi udvælger varer til vores hylder, har vi høje krav til kvaliteten, og det kan godt mærkes, når du får Incawool hjertegarn mellem fingrene. Garnet er både blødt at røre ved og dejlig varmt i det færdige resultat.  

I vores udvalg finder du Incawool fra Hjertegarn i fine farver til dit næste projekt. Er du ikke helt sikker på, hvad det skal være? Så kig forbi vores udvalg af strikkeopskrifter, hvor du kan finde opskrifter på flotte projekter eller bare finde inspiration til din næste hue, sweater eller noget helt tredje. 

Pas godt på dit arbejde i Incawool Hjertegarn 

Det er skønt med et tæppe eller en varm trøje i uld, og hvis du gerne vil beholde dit arbejde i Incawool Hjertegarn, er det vigtigt, at du passer godt på det. 

Uld er naturligt smudsafvisende og skal ikke vaskes så ofte. Hvis du undgår at vaske din uld for tit, holder den længere. Når det er alligevel er tid til at vaske, skal Incawool Hjertegarn vaskes i hånden med korrekt doseret uldsæbe, som du kan finde i vores udvalg af tilbehør. Vask dit arbejde ved 30 grader og skyld det i vand ved samme temperatur, så undgår du at give garnet et kuldechok, så det kryber. Brug aldrig skyllemiddel, når du vasker dit arbejde af Incawool. Tøj af uld har ikke godt af at blive vredet, og du kan med fordel også undgå tøjklemmer, der kan give mærker og strække dit arbejde ud af proportioner.   

100% ren uld 
Løbelængde:100 g = 160 m 
Pindenr.: 4 1/2 - 5 
Strikkefasthed 18 masker = 10 cm