Kid Silk Mohair

Kid Silk Mohair

Dette eksklusive Kid Silk Mohair garn fra den danske producent Hjertegarn er silkeblødt og florlet . Kid Silk Mohair består af 72% mohair og 28% silke. Hos Ofeig & Ko forhandler vi det lækre garn i mange flotte moderigtige farver. Tag et kig i vores udvalg og vælg et par nøgler i dette superbløde materiale.

Fiber: 72% Mohair & 28% Silke
Løbelængde: 210 m / 25 g
Pinde: -
Strikkefasthed: -
Vask: håndvask

30 varer

Faldende orden
pr. side

Kid Silk Mohair er blødt og stærkt 

Dette lækre garn føles fantastisk blødt mod huden på grund af sin blanding af mohairuld og silke. Begge materialer er super bløde, og silke er et stærkt materiale, så dit arbejde i Kid Silk Mohair garn holder længe. Husk blot at vaske det i hånden med uldsæbe og lad det tørre fladt.  

Dette flotte garn kommer i mange farver og er på grund af sin lethed velegnet til florlette sjaler og feminine toppe og bluser. Strikker du tøj i Kid Silk Mohair garn får det et let og sofistikeret look, som klæder enhver. Kvaliteten af dette garn skinner igennem i det færdige produkt, og komforten er også i top. Garnet kan både strikkes for sig selv og som følgetråd i et arbejde, du ønsker skal være blødt og lækkert.  

Strik smukt tøj i Kid Silk Mohair  

Dette garn er skønt at arbejde med, og så bliver resultatet også fantastisk flot. Blandingen af Silke og Mohair er lækker og fluffy og tilføjer et trendy look til en let sweater eller en fin top. Garnet har en fin glans og den lette, feminine kvalitet går aldrig rigtig af mode, så du kan være glad for dit tøj af Kid Silk Mohair i lang tid. Med denne eksklusive kvalitet får du et flot produkt, som også føles fantastisk. Skal du strikke en gave, så forkæl en, du holder af med denne luksuriøse kvalitet – det vil modtageren elske.  

Er du i tvivl om, hvad du skal strikke? Så tag et kig i vores strikkeopskrifter og få inspiration til dit næste projekt.  

Fiber: 72% Mohair & 28% Silke 
Løbelængde: 210 m / 25 g
Pindenr: 3 - 5 mm eller som følgetråd
Strikkefasthed: 10 cm = 18 - 22 m på p 4 / 2 tråde
Vask: håndvask