Naturuld - Uld

Naturuld - Uld

Dette dejlige garn af naturuld fra Hjertegarn er en varm og kraftig uld i god kvalitet. Naturuld er velegnet til mange forskellige projekter og kan også med fordel bruges til filtning/valkning af dit arbejde.

100% Uld 
Løbelængde: 100 g / ca 100 m 
Strikkefasthed: ca. 14 m = 10 cm 
Strikkes på pindenr.: 6 - 7 mm 
Håndvaskes i uldsæbe. Anvend aldrig skyllemiddel. 

17 varer

Faldende orden
pr. side

Naturuld er kraftig uld til dine varme projekter 

Hos Ofeig & Ko elsker vi at arbejde i uld, og det afspejles i vores store udvalg af uldgarn i alle regnbuens farver. Dette naturgarn fra Hjertegarn er ingen undtagelse. Det bløde, kraftige uldgarn har et lækkert rustikt udseende og egner sig godt til bluser, sweatre, halstørklæder, huer, ponchoer og andre projekter, hvor du skal bruge en kraftig og holdbar kvalitet. I vores udvalg finder du naturgarn i flere flotte farver, så du kan vælge din yndlings, eller strikke i striber eller mønstre. Uanset hvad du strikker i Naturuld, skal det nok holde dig varm i de kolde måneder. 

Ved du endnu ikke, hvad du vil strikke? Så kig forbi vores strikkeopskrifter, hvor du kan finde inspiration til dit næste projekt med Naturuld. Hvem ved, måske finder du din næste yndlingssweater i vores brede sortiment af opskrifter og bøger.  

Naturuld fra Hjertegarn er god kvalitet til en rimelig pris 

Den danske producent Hjertegarn har produceret lækkert garn siden 1926. Hjertegarns mission er gennem håndarbejde at bringe ro og fordybelse ind i deres kunders travle hverdag, og det gør de til rimelige priser, så alle kan være med. Det er et princip, der afspejles i Naturuld, hvor du får 100% uld i høj kvalitet, men til en yderst fordelagtig pris. Her behøver du ikke gå på kompromis.  

 Når vi vælger garn til vores sortiment, vælger vi ikke noget, vi ikke ville strikke i selv, og Naturgarn er et lækkert garn, vi kan sagtens stå inde for. Vi har samme høje standarder for vores arbejdsredskaber, så husk at kigge forbi vores strikkepinde, hvor du kan finde forskellige typer af strikkepinde i forskellige materialer og udformninger, men i samme høje kvalitet. 


100% Uld 
Løbelængde: 100 g / ca 100 m 
Strikkefasthed: ca. 14 m = 10 cm 
Strikkes på pindenr.: 6 - 7 mm 
Håndvaskes i uldsæbe. Anvend aldrig skyllemiddel. 

Hos Ofeig&Ko finder du et stort udvalg af garn. Om du er på jagt efter Hjertegarn, Filcolana, CaMaRose, Istex eller andre brands, kan du finde dem her.