HOLST

HOLST

Holst Garn  

Hos Ofeig & Ko findealg af Holst Garn til forskellige formål. Holst Garn er god kvalitet til en yderst rimelig pris. Især Cielo, som er et blødt, fluffy garn, nyder stor popularitet. Vi har garn fra den danske producent i mange flotte farver og lækre kvaliteter. Tag et kig her på siden og lad dig inspirere til dit næste projekt.

Varer 1-36 af 51

Faldende orden
Side
pr. side

Holst Garn er produceret af strikkere til strikkere 

Da Helle Holst stiftede Holst Garn, var det med udgangspunkt i, hvad hun selv manglede, når hun strikkede. Helle har strikket så længe, hun kan huske, og kærligheden til håndværket kan mærkes i produkterne fra Holst. Uanset om du skal bruge strømpegarn, det fyldige Cielo eller måske let og tynd Titicaca af 100% alpacauld, så går den gode kvalitet igen i samtlige produkter. Det er noget, vi hos Ofeig & Ko sætter pris på.  

Når vi taler om pris, så er det værd at nævne, at Holst Garn prismæssigt ligger i et leje, hvor alle kan være med, men uden dermed at gå på kompromis med kvaliteten. I vores udvalg af Holst Garn finder du garn, der er lækkert at arbejde med og giver flotte resultater i alle regnbuens farver.  

Strik i dine yndlingsfarver med Holst Garn 

Holst har hele farvepaletten, så der er rig mulighed for at strikke skønne sweaters, strømper og halstørklæder med masser af knald på farverne. Er du mere til neutrale farver, finder du også dem i vores sortiment af Holst Garn. Flere af garntyperne her på siden, f.eks. Cielo, kan med fordel strikkes i flere tråde med forskellige farver for et flot spil i arbejdet.  

Mangler du inspiration til dit næste stykke hjemmestrik? Kig gerne forbi vores strikkeopskrifter, hvor der finder både opskrifter og strikkebøger, der kan hjælpe dig godt på vej.  

Er du i tvivl om, hvordan du bruger de forskellige garntyper her på siden, er du altid velkommen til at henvende dig til os. Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige garn til dit projekt.  
Ring til os på Tlf.: 91 54 00 48 eller send os en mail på [email protected], så hjælper vores dygtige medarbejdere dig godt i gang.