Highland Strømpegarn - Uld/nylon

Highland Strømpegarn - Uld/nylon

Her finder du Ofeig & Ko’s udvalg af strømpegarn fra Holst Garn.
Garnet består af 80% superwash uld og 20% nylon, hvilket giver et blødt og slidstærkt garn, der er nemt at arbejde med.
Forkæl dig selv og dine nærmeste med strømper i denne lækre kvalitet.

80% superwash uld – 20% Nylon 
Løbelængde: 50 g / ca. 210 m 
Strikkefasthed: 30 m = ca. 10 cm  
Pindestr: 2½ - 3 mm 
Tåler maskinvask - uldprogram anbefales 

13 varer

Faldende orden
pr. side

Hold varmen med lækkert strømpegarn i uld 

Der er ikke noget som et par lækre, hjemmestrikkede strømper til at holde dine fødder varme i årets kølige måneder. Når du strikker strømper i uld, får du varme strømper, der er behagelige at have på og er naturligt smudsafvisende. Strømper i uld har også den fordel, at de ikke kommer til at lugte så nemt, som dem, der kan købes i bomuld f.eks. gør.  

I vores udvalg af billigt strømpegarn fra Holst finder du lækkert garn, du kan holde varmen i. Garnet kommer i flere flotte farver, så du kan strikke i din yndlingsfarve, eller måske striber eller mønstre. Glem ikke at se vores udvalg af strikkepinde. Vi fører et stort udvalg af både rundpinde og strikkepinde til strømper.   

Billigt strømpegarn i høj kvalitet 

Strømper skal du bruge mange par af, og de skal løbende skiftes ud. Derfor gør det jo ikke noget, at vores strømpegarn er til at betale. Her på siden finder du billigt strømpegarn så du kan strikke løs til dig selv, venner og familie. Et par hjemmestrikkede strømper som foræring er en god måde at vise dine nærmeste, at du tænker på dem, og med billigt strømpegarn fra Ofeig & Ko kan du forkæle alle dem, du holder af med lækre hjemmestrikkede strømper.  

Den gode pris er ikke den eneste gode grund til at købe strømpegarn fra Holst Garn. Holst står for god kvalitet, og dette garn er både blødt og slidstærkt, så du kan have glæde af dine hjemmestrikkede strømper i lang tid. Garnet er superwashbehandlet, så det kan komme i vaskemaskinen. Vi anbefaler dog, at du bruger et skånsomt uldprogram og uldsæbe, som du kan finde i vores afdeling for tilbehør.  

80% superwash uld – 20% Nylon 
Løbelængde: 50 g / ca. 210 m 
Strikkefasthed: 30 m = ca. 10 cm  
Pindestr: 2½ - 3 mm 
Tåler maskinvask - uldprogram anbefales