Titicaca - Alpakka

Titicaca - Alpakka

Dette lækre 2-trådede garn fra Holst Garn består af 100% dejlig blød alpaca. I vores udvalg finder du Titicaca garn i alle dine yndlingsfarver. Der er rig mulighed for at være kreativ med farverne, når du strikker i dette superbløde garn, som både kan strikkes for sig selv, i flere tråde eller bruges som følgetråd i et arbejde, du gerne vil gøre blødere.

23 varer

Faldende orden
pr. side

Titicaca garn er let, tyndt og blødt 

Denne kvalitet er let og tynd og egner sig derfor godt til fine florlette sjaler, der f.eks. kan holde dig lun på en kølig sommeraften. Ligeledes kan det bruges i anden let beklædning strikket i 1 eller 2 tråde. Tøj strikket i Titicaca garn har en lækker og sofistikeret lethed, der ikke går af mode foreløbig. Mangler du idéer til, hvad du skal strikke i Titicaca, kan du finde inspiration i vores store udvalg af strikkeopskrifter.  

Garnet er dejlig blødt og føles godt mod huden, og derfor er det også yderst velegnet som følgetråd. Alpacaen tilføjer blødhed og let fylde til dit arbejde uden at være fluffy. Leder du efter et mere fluffy garn, anbefaler vi Cielo i 42% babyalpaca, 42% superfine merinould og 16% polyamid.  

Pas godt på dit strik i Titicaca 

Når du strikker i uldgarn som Titicaca, er det vigtigt, at du behandler det rigtigt. Så holder det sig flot i lang tid. En af fordelene ved uld er, at det ikke skal vaskes så ofte. Du kan i lange perioder sagtens nøjes med at lufte dit arbejde i Titicaca garn.  

Når det bliver tid til at vaske, så vask altid uld i hånden ved 30 grader og brug uldsæbe, som du kan finde i vores afdeling for tilbehør. Brug aldrig skyllemiddel og undgå at skylle op i koldt vand – brug samme temperatur hele vejen, så bevarer arbejdet bedst sin størrelse og facon.  

100% Alpaca 
Løbelængde: Ca. 400 meter pr 50 gram 
Strikkes med 1 tråd på pind 2½-3 mm (ca. 25 masker på 10 cm) 
Strikkes med 2 tråde på pind 3½-4 mm (ca. 23 masker på 10 cm) 
Når Titicaca garn bruges som følgetråd, skal det som tommelfinger regel strikkes på ½ mm tykkere pind 
Håndvask