Rauma Fivel

Rauma Fivel

Rauma Fivel

Rauma Fivel er en ny og spændende kvalitet fra Rauma, og garnet er 100 % norsk uld af den fineste kvalitet. Ulden i Fivel er lækker og blød og egner sig særdeles godt til flerfarve-strik. Garnet har den her, ikke for grove og krads fornemmelse, men er samtidig heller ikke for blød, så det falder sammen, når man strikker i det. Der er nærmere i denne skønne en lethed, som samtidig giver et luftigt garn. 

Du finder et stort farveudvalg herunder, hvor der er noget for enhver smag. Find den farve Fivel-garn, der skal bruges til dit næste strikkeprojekt.

Fiber: 100% uld
Løbelængde: 100 m / 50 g
Pinde: 4 - 5 mm
Strikkefasthed: 18-16 m = 10 cm
Vask: håndvask
Spundet i Romsdalen, Norge

  

35 varer

Faldende orden
pr. side

Hvad kan jeg strikke af Rauma Fivel? 

Som udgangspunkt er der ikke noget, du ikke kan strikke i Rauma Fivel. Dog skal du være opmærksom på, at det er et tykt uldgarn, som varmer godt. Faktisk er Fivel lillesøsteren til Rauma Vams, som er et lidt tykkere garn. Det betyder, at Fivel er et godt valg til de lidt tykkere sweatre, vi har på om vinteren, så vi ikke fryser. 


Ønsker du at strikke lette, luftige og tynde trøjer, som er perfekt til en lun sommeraften, er Fivel nok ikke det bedste valg. Udtrykket på tøjet vil ikke blive lige så let pga. garnets tykkelse. Som sagt egner Rauma Fivel sig bedst til strikkeprojekter på pind 4 og 5. Fivel kan desuden også bruges til filtning, hvis behovet skulle opstå. 


Rauma Finull og Vams findes også i vores udvalg 

Hos Ofeig og Ko er vi vilde med garn fra norske Rauma. Derfor finder du foruden Fivel også kvaliteterne Finull og Vams i vores udvalg. Rauma Vams er som sagt et tykkere uldgarn end Fivel og egner sig derfor også godt til store, tykke og varme sweatre, der strikkes på pind 5-6 mm. 


Raumas Finull er derimod et tyndt uldgarn, som kan bruges til at strikke tyndt og let hverdagstøj i. Selvom garnet er tyndere, vil det stadig holde dig varm, da det er 100 % uld. 


Køb nordisk uld hos Ofeig og Ko 

Hvis du ligesom os har en forkærlighed for nordisk uld, er du kommet til det rette sted. Hos Ofeig og Ko har vi specialiseret os i de nordiske uldgarner, der er kendt for deres renhed, isoleringsevne og høje kvalitet. Uld fra norden er noget helt særligt, da klimaet giver fårenes uld en helt særlig struktur, som både er ren, let og holder godt på varmen. Derfor finder du i vores garnudvalg mange nordiske mærker, som fx Istex og Navia. Du finder dog også garn fra mærker som CaMaRose og Filcolana blandt vores udvalg. 


Har du spørgsmål til vores store garnsortiment, eller har du blot brug for vejledning for at komme ordentligt i gang med dit næste strikkeprojekt, står vi altid til rådighed. Intet spørgsmål er for stort eller småt. Du kan skrive en SMS til tlf. nr. 91 54 00 48 eller en mail til [email protected], så lover vi, at vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt. Har du lyst til at opleve vores garn fysisk og få en snak om nordisk uld, er du også altid velkommen til at besøge vores butik i Hammel.