Rauma Vams

Rauma Vams

Rauma Vams

Vams fra Rauma Garn er et flot 2-tråds kartegarn i 100 % norsk uld. Det er et tykt uldgarn, der er velegnet til strik på store pinde, ca. 5-6 mm. Selvom Vams er et tykt uldgarn, har det en fin lethed og dejlig fylde over sig — og garnet er tilmed blødt. Kvaliteten fra Rauma i top, og dit strik vil holde sig pænt og lækkert i mange år.

 

Farvekortet på Rauma-garn spænder bredt, og Vams er selvfølgelig ingen undtagelse. I udvalget herunder finder du både helt klassiske farver, som hvid, grå og brun, samt mere spraglede farver, som gul, blå og rød. Du kan derfor være sikker på at finde en farve, der matcher din personlige stil.

 

Fiber: 100% uld
Løbelængde: 83 m / 50 g
Pinde: 5 - 6 mm
Strikkefasthed: 16-14 m = 10 cm
Vask: håndvask
Spundet i Romsdalen, Norge

 
 

27 varer

Faldende orden
pr. side

Rauma Vams er norsk uld af højeste kvalitet 

Alle strikkere, og især de erfarne, ved, at valget af garn til ens strikkeprojekt er afgørende for resultatet. Ofte hænger pris og kvalitet sammen — og hvis du fx ønsker at strikke i garn, der er fyldigt, men ikke fælder, kan det godt betale sig at bruge lidt ekstra kroner på garn. 


Generelt er alle Raumas garntyper kendetegnet ved god kvalitet og lang holdbarhed. Vams fra Rauma Garn er en af de tykkeste kvaliteter i deres udvalg, men er samtidig både let og blødt. Det er et ideelt valg til tykke udendørs-sweatre, der skal holde dig varm, på trods af ingen jakke uden over. 


Du finder også Rauma Fivel og Finull i vores sortiment

Udover Vams forhandler vi også Raumas Fivel og Finull i vores sortiment. Fivel er den nyeste garntype i udvalget og er også et tykt uldgarn. Ikke helt så tykt om Vams, så her passer pindestørrelse 4 og 5 mm perfekt til. Rauma Finull er et tyndt uldgarn, som både kan bruges alene til tyndt hverdagstøj eller som følgetråd til en tykkere sweater. 


Husk, at vi anbefaler, at alt uld fra Rauma håndvaskes. På den måde undgår du at bruge timer på at strikke en lækker sweater, der så krymper i vaskemaskinen. 


Ofeig og Ko forhandler et stort udvalg af garn fra anerkendte mærker  

Hvis du ikke er smaskforelsket i garn fra norske Rauma, forhandler vi hos Ofeig og Ko også en del andet garn fra anerkendte og kvalitetsrige mærker. Det gælder bl.a. Istex, Filcolana, CaMaRose, Hjertegarn og Navia. Der er altså noget for enhver smag i vores garnsortiment. 


Har du spørgsmål til vores garn fra Rauma, det øvrige sortiment, eller ønsker du blot vejledning i, hvilket garn du skal vælge til dit næste strikkeprojekt, må du ikke tøve med at kontakte os. Uanset hvad dit spørgsmål måtte handle om, står vi altid klar til at hjælpe dig godt videre. Kontakt os på tlf. nr. 91 54 00 48, meget gerne på SMS, eller på mail til [email protected], så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt. Vil du opleve vores forskellige garntyper og -mærker fysisk, er du også velkommen til at besøge os i vores butik i Hammel.