Rauma Finull

Rauma Finull

Rauma Finull 

Rauma Finull er et lækkert, klassisk 2-trådet kartegarn. Finull har den helt specielle lethed, der er kendetegnet ved norsk uld. Uld fra Rauma er kendetegnet ved generelt at være slidstærkt, elastisk, let og selvfølgelig varmeregulerende. Det gør garnet oplagt til at strikke lette hverdagstrøjer af — og ikke mindst de store, tykke sweatre, som vil holde sig smukke i mange år.


Finull kan strikkes alene eller sammen med en følgetråd for et endnu blødere resultat. I vores udvalg af Rauma garn i Finull finder du et væld af farver, lige fra neutrale jordfarver til kongeblåt og kanariegult. Der er altså noget for enhver smag. 

Fiber: 100% uld
Løbelængde: 175 m / 50 g
Pinde: 2½ - 3½ mm
Strikkefasthed: 26-24 m = 10 cm
Vask: håndvask
Spundet i Romsdalen, Norge

 

Varer 1-36 af 41

Faldende orden
Side
pr. side

Rauma Finull er velegnet til al slags tøj 

Finull er et varmt garn, da det er 100 % uld, men samtidig er det også et let garn. 100% uldgarner både varmer og er åndbare, så varmen ikke bare bliver lukket inde — her er Finull ingen undtagelse. 


Er du bekendt med Lamull fra Rauma, er Finull mere fyldigt, men stadig i den tynde ende. Det gør det til et ideelt valg, når det kommer til at strikke let hverdagstøj og andet beklædning, fx trøjer, kjoler, huer og vanter. Ønsker du at strikke store og tykke sweatre, der holder vind og vejr ude, kan du med fordel bruge finull som følgetråd. 


Find også andre kvaliteter, som Fivel og Vams fra Rauma 

Foruden Finull forhandler vi hos Ofeig og Ko også kvaliteterne Fivel og Vams fra norske Rauma. De er, ligesom Finull, 100 % uld og kommer i et væld af farver. Vams er særligt god til strikkeprojekter på større pinde, fx 5-6 mm. Fivel er den nyeste garnkvalitet til Raumas sortiment og egner sig særdeles godt til flerfarvestrik. 


Alle processer og produktion af de forskellige garnkvaliteter foregår desuden på Raumas egen fabrik i Romsdalen i Norge, så du kan være sikker på, at kvaliteten er i top, når du køber Rauma-garn. 


Kontakt Ofeig og Ko for alle spørgsmål om garn 

Garn er ikke bare garn. Der findes utrolig mange mærker og kvaliteter på markedet i dag — for ikke at nævne de forskellige farver og fornemmelsen af selve garnet. Er det blødt, elastisk eller tæt, kradser garnet, og hvordan ender mit strikkeprojekt med at se ud, når jeg har strikket færdig og hæftet de sidste ender? Spørgsmålene kan være mange, men hos Ofeig og Ko står vi altid klar til at hjælpe dig! 


Uanset hvilket spørgsmål du måtte brænde inde med ang. garn og tilbehør , kan du til hver en tid kontakte os. Skriv en SMS til os på tlf. nr. 91 54 00 48 eller en mail til [email protected], så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt. Det er også muligt at besøge vores butik i Hammel, hvis du ønsker svar på dine spørgsmål — nogle gange kan et svar jo afføde et helt nyt spørgsmål — eller bare gerne vil opleve vores garnkvaliteter fysisk.