Einband - Uld

Einband - Uld

Dette skønne Einband garn fra Istex er miljørigtigt produceret af 100% ren islandsk uld. Einband garn er et éntrådet spindegarn og kendes også som Lodband. Den islandske uld er dejlig varm og har et rustikt udtryk. Dette garn kan strikkes for sig selv eller bruges som følgetråd til f.eks. plötulopi, hvor den giver arbejdet et spændende spil.

Fiber: 100% ren islandsk uld 
Løbelængde: ca. 250 m / 50 g
Strikkefasthed: Ca. 22-26 masker pr. 10 cm 
Pind: 3 - 4 mm 
Kan også strikkes på kraftigere pinde for et løsere resultat 
Håndvaskes og tørres fladt

Varer 1-36 af 48

Faldende orden
Side
pr. side

Strik flotte sjaler med Einband garn  

Einband garn er et let garn, der egner sig godt til strik af sjaler og andre lette beklædningsgenstande. Du kan strikke nærmest hvad som helst i Einband. Både sweatre, bluser, kjoler, sjaler og cardigans kan strikkes ud af det lune garn, der er yderst behageligt at arbejde med. Det islandske Einband garn glider nemt på pindende og er en ren fornøjelse at strikke i.  

I vores store udvalg af dette lækre garn finder du mange smukke farver, så du kan strikke farvestrålende tøj og være kreativ i dine designs. Du kan finde masser af inspiration i vores strikkeopskrifter i kategorien Strik i Einband, Bulky og Hosuband. Du kan også finde gratis opskrifter her på vores hjemmeside.  

Einband garn er miljørigtig garn fra Island 

Du kan sagtens strikke med god samvittighed, når du arbejder med Einband garn. Lopi garnerne fra Istex er alle produceret under miljøvenlige forhold. Ulden vaskes med vand fra varme kilder på producentens eget uldvaskeri, og indfarvningen er ligeledes foretaget efter miljørigtige principper. Der bruges kun miljøgodkendte farver, og Istex bruger så få kemikalier som muligt under forarbejdningen af ulden til glæde for både miljøet og forbrugeren.  

Ud over at være miljøvenligt er islandsk garn også ekstra rent. De islandske får går i naturen langt fra forurening, hvilket giver den særligt rene uld, vi kender fra de islandske kvaliteter.  

Obs: Einband garn kan indeholde spindeolie, og derfor kan det virke hårdt før vask. Efter vask forsvinder hårdheden. Det færdige arbejde spændes ud til liggetørring. Garnet kan have en tendens til at dreje en smule, når det strikkes med 1 tråd på rundpind i glatstrik.  
 
Fiber: 100% ren islandsk uld 
Løbelængde: ca. 250 m / 50 g
Strikkefasthed: Ca. 22-26 masker pr. 10 cm 
Pind: 3 - 4 mm 
Kan også strikkes på kraftigere pinde for et løsere resultat 
Håndvaskes og tørres fladt