Hosuband - Uld/nylon

Hosuband - Uld/nylon

Dette lækre garn fra Istex af 80 % islandsk ud og 10% nylon er det perfekte sokkegarn til dig, der gerne vil holde fødderne varme gennem vinteren. Hosuband er et dejligt tykt garn, der både egner sig til strømper, huer og vanter.  

Fiber: 80% islandsk uld – 20 % nylon 
Løbelængde ca 130 m / 100 g
Strikkefasthed: 19 m = 10 cm
Pind: p. 4-4 ½ mm

Håndvask 

 

11 varer

Faldende orden
pr. side

Hold varmen i hjemmestrikkede strømper af Hosuband 

Når du skal strikke varme strømper, huer og vanter, har du brug for et lækkert, tykt garn som Hosuband. Hosuband indeholder 80% islandsk uld, som er kendt for sine varmeisolerende men åndbare egenskaber og sin renhed. Islandske får går i den barske natur langt fra forurening, og derfor producerer de en særligt ren og varm uld. Suppleret med 20% nylon er Hosuband et slidstærkt sokkegarn, der kan tåle det meste. Strømper er i kontakt med dine sko eller med gulvet hele dagen, og derfor er det vigtigt at bruge slidstærkt sokkegarn. 

Hosuband vejer ca. det samme som Lettlopi og de to kan derfor sagtens strikkes sammen. Brug f.eks. hosuband sammen med lettlopi for at tilføje flotte farver til dine strømpeskafter. Vær opmærksom på at Lettlopi ikke indeholder nylon. 

Du kan finde strikkeopskrifter på lunde og lækre strømper lige her hos os.  

Glæd dine nærmeste med hjemmestrik af Hosuband 

Der er ikke noget, der fortæller dine nærmeste, at du holder af dem, som at holde deres fødder varme med hjemmestrikkede strømper. Med strømper af tykt garn fra Islands barske natur er du sikret at holde både dine egne og dine nærmestes fødder varme hele vinteren.  

Den islandske uld er suveræn til varm strik, fordi de islandske får over mange århundrede har udviklet en uldstruktur, der er resistent overfor vind og vejr. Kender du en udendørsentusiast kan du med fordel glæde dem med et par strømper af dette kraftige og slidstærke sokkegarn fra Istex. Islandsk uld er nemlig naturligt vandafvisende og er samtidig let, så det ikke vejer meget i en rygsæk.  

Husk at kigge forbi vores udvalg af strikkepinde, hvor du kan vælge gode strømpepinde og/eller rundpinde, der gør arbejdet nemmere og sjovere. Udstyret er halvdelen af arbejdet, og vi har et stort udvalg af strikkepinde til ethvert behov.  

Fiber: 80% islandsk uld – 20 % nylon 
Løbelængde ca 130 m / 100 g
Strikkefasthed: 19 m = 10 cm
Pind: p. 4-4 ½ mm
Håndvask