Istex Farvekort

Istex Farvekort

Hvis du oplever, at det er svært at finde frem til garn i den helt rette farve, når du skal i gang med et nyt strikkeprojekt, så kan vi anbefale dig at købe et af vores Istex farvekort, som giver dig et godt overblik over dine muligheder og et godt billede af, hvordan farverne reelt ser ud.

4 varer

Faldende orden
pr. side

Bliv klogere på dine muligheder med Istex farvekort

Blandt vores Istex farvekort finder du både Alafosslopi farvekort og Lettlopi farvekort, som er de to mest populære garntyper fra det islandske brand. Med disse farvekort får du et godt overblik over de mange fine farver, som du kan vælge mellem med henholdsvis Alafosslopi og Lettlopi. 
Med Istex farvekort får du samtidig mulighed for at mærke kvaliteten på den enkelte garntype. Bestiller du et Alafosslopi farvekort hjem, så vil du stifte bekendtskab med 100% islandsk uld, som takket være sin rustikke og slidstærke kvalitet egner sig godt til strik af lune tæpper og lækker beklædning, som er så godt som vind- og vandtæt. Alafosslopi garn er et godt valg til mange forskellige projekter og fås i nuancer for enhver smag, som du kan udforske nærmere med et Alafosslopi farvekort. 
Vælger du i stedet Lettlopi farvekort, så får du en samlet oversigt over de fine farver, som denne garntype laves i. Lettlopi er også spundet af islandsk uld og egner sig godt til beklædning, der hverken skal være alt for tykt eller alt for tyndt. Bestiller du et Lettlopi farvekort, så kan du nemt finde frem til den nuance, der passer bedst til lige præcis dit projekt. 

Find den rette farve med Istex farvekort

Shopper du garn på nettet, så kan farverne på din skærm risikere at afvige fra virkeligheden.  Men med udvalget af Istex farvekort her på siden får du et godt værktøj til at vælge garn i den helt rette farve. Har du kastet din kærlighed på garn i en bestemt farve her på webshoppen, men er i tvivl om, om farven på din skærm stemmer overens med virkeligheden, så er du også altid velkommen til at kontakte os for yderligere præcisering.