Jöklalopi - Uld

Jöklalopi - Uld

Dette lækre og tykke garn fra Istex har alle de egenskaber, vi elsker ved ren islandsk uld. Garnet fås i 9 flotte naturfarver og er velegnet til tykke sweatre og megastrik. Hos Ofeig & Ko har vi specialiseret os i nordisk garn, og vi er selv meget begejstrede for Jöklalopi, der strikkes hurtigt, er dejlig varmt og har et smukt, rustikt udtryk.

Fiber: 100% islandsk uld 
Garnet kommer i hanks og vejer 100 g pr. hank. 
Løbelængde: ca 60 m / 100 g 
Pind: 7-9 eller større 
Strikkefasthed: ca. 10 m = 10 cm på p. 8-9 
Håndvask

10 varer

Faldende orden
pr. side

Strik smukke islandske sweatre med Jöklalopi  

Jöklalopi egner sig perfekt til at strikke varme islandske sweatre af. Klassikeren med de flotte mønstre har fået en renæssance, som vi kun kan bifalde hos Ofeig & Ko. Du kan finde masser af strikkeopskrifter på de populære islandske sweatre i vores lopi hæfter.

Garnet er et yderst vejr resistent nordisk garn, der har en lækker tæthed, som gør det velegnet til strik af både tøj og interiør. Jöklalopi strikkes på grund af sin kraftige kvalitet hurtigt op og er yderst tilfredsstillende at arbejde med selv for den mest utålmodige strikker.  

Garnet kommer i 9 naturfarver, men ønsker du mere farve i dit arbejde, kan du strikke Jöklaopi sammen med  en tråd Alafosslopi eller Lettlopi. Begge kommer i mange flotte farver, som du kan finde lige her hos Ofeig & Ko.  

Jöklalopi er ren islandsk uld 

Hos Ofeig & Ko er vi især glade for at arbejde i nordisk garn, og den islandske variant har en særlig plads i vores hjerter. Fårene går i den islandske natur langt fra forurening, og det gør, at ulden er særligt ren. Over mange århundrede har fårene udviklet en uldstruktur, der er særligt resistent overfor vind og vejr. Derfor får du den varmest mulige sweater, når du strikker i Jöklalopi fra Istex. Den slidstærke kvalitet der er kendetegnende for nordisk garn giver et produkt, som du kan være glad for i mange år.  

Ulden er produceret miljøvenligt. Istex har sit eget uldvaskeri, hvor ulden vaskes med vand fra varme kilder. Istex anvender kun miljøgodkendte farver og anvender så få kemikalier som muligt i processen. Du kan derfor sagtens strikke flotte sweatre, huer og tæpper i Jöklalopi med god samvittighed.  

Fiber: 100% islandsk uld 
Garnet kommer i hanks og vejer 100 g pr. hank. 
Løbelængde: ca 60 m / 100 g 
Pind: 7-9 eller større 
Strikkefasthed: ca. 10 m = 10 cm på p. 8-9 
Håndvask