Lettlopi - Uld

Lettlopi - Uld

Her hos Ofeig & Ko vil du udelukkende finde garnvarianter, der lever op til vores strenge kvalitetskrav, og Lettlopi hører ind under lige præcis den kategori. Lettlopi er spundet af islandsk uld, som har en helt særlig plads i vores hjerter grundet dets mange gode egenskaber. Tag et kig på vores udvalg af fine farver fra Lettlopi og find garnet til dit næste projekt. 

Fiber: 100% islandsk uld
Løbelængde:  ca 100 m / 50 g
Pinde: 4 - 5 mm, men du kan gå helt op på pind 6 for et lettere og løsere resultat.
Strikkefasthed: ca. 18 m = 10 cm p 4½-5
Håndvask

Varer 1-36 af 47

Faldende orden
Side
pr. side

Lettlopi – islandsk uld med mange gode egenskaber

Vælger du at strikke din nye sweater med Lettlopi, så kan du nyde godt af, at den er både isolerende, vandafvisende og åndbar. Lettlopi er bare en af kvaliteterne fra den islandske garnproducent Istex, som står bag mange skønne kvaliteter i fine farver. 
Istex Lettlopi garner er produceret med tanke på miljøet. Ulden, der anvendes i garnet, vaskes i vand fra de varme kilder og farves herefter efter miljørigtige principper. Med andre ord får du med Lettlopi garner med god samvittighed. 
Lettlopi garn er spundet af islandsk uld, som er unik i sin sammensætning af under- og yderfibre. Strikker du med Lettlopi garn, så får du beklædning, som er lettere end andre uldprodukter. Da garnet hverken er for tyndt eller for tykt, egner det sig godt til efterårets og forårets beklædning, og du kan bære tøjet både indenfor og udenfor. Mulighederne står på spring med Lettlopi garnet, og de fine farver taler for sig selv. Lettlopi garn kan bruges til en islandsk trøje, cardigan, kjole, nederdel, vest eller ny beklædning til de yngste.  Når du strikker med Lettlopi, så kan du være sikker på at få det helt rigtige rustikke look, som en rigtig ”islænder” skal have. 
Vil du have en ekstra kraftig kvalitet, så kan du med fordel kombinere med Alafosslopi garn, som er én tråd kraftigere, og som kan give dig lækker strik til de særligt kolde dage med ekstra tæthed og varme. 

Lettlopi garn til dit strikkeprojekt

Der er flere gode grunde til at vælge det skønne Lettlopi garn fra Istex, som byder på mange gode egenskaber og et væld af spændende muligheder. Gå på opdagelse blandt de mange fine farver og find garnet til dit næste projekt. 
Du kan finde gratis opskrifter her på vores side og hos Istex.


Fiber: 100% islandsk uld
Løbelængde:  ca 100 m / 50 g
Pinde: 4 - 5 mm, men du kan gå helt op på pind 6 for et lettere og løsere resultat.
Strikkefasthed: ca. 18 m = 10 cm p 4½-5
Håndvask


Hos Ofeig & Ko kan du altid være sikker på at få personlig betjening, og vi hjælper hellere end gerne, hvis du skulle have spørgsmål til Lettlopi eller vores andre garntyper eller måske bare søger en anbefaling. Tøv derfor ikke med at ringe eller sende en sms til 91 54 00 48, så sørger vi for at hjælpe dig godt videre.