Everest Tweed - Uld/viskose

Everest Tweed - Uld/viskose

Den klassiske tweed kvalitet kommer her i et udvalg af farver. Denne lækre kvalitet går aldrig helt af mode, og er bare utrolig flot til både dame og herre sweatre.
Det bløde uldgarn har små farverige nister, og er fint til hverdagsstrik til både store og små. Med Everest Tweed er du godt på vej med et nyt lækkert projekt.

Fiber: 95% merinould & 5% viskose
Løbelængde: 100 m / 50 g
Pinde: 4 - 5 mm
Strikkefasthed: 17-18 m = 10 cm
Vask: håndvask
Spundet i Italien

18 varer

Faldende orden
pr. side

En fin og flot tråd

Vi er selv vilde med tweed garn og Everest er bestemt ingen undtagelse. Tweed effekten kommer fra nister af viskose, der har et fint udtryk både i glans og blødhed. Everest er unikt med sine små fine nister i afstemte farver. 

Everest tweed garn er et klassisk garn, der er velegnet til et stort udvalg af forskellige strikkeprojekter. Det er anvendeligt til både trøjer, bluser, huer og tørklæder. Det er blødt og lækkert og holder sig godt i brug.

Everrest tweed folder sig fint ud efter vask, og bliver mere fyldigt. Du kan med fordel lave en strikkeprøve og vaske den for at se ændringen, du kan også derved danne dig et billede af dette garns egenskaber.

Fine og afstemte farver

Everest tweed fåes både i lyse og sarte nuancer, og de mere mørkere farver, så her kan du finde du noget for enhver smag. Du kan med fordel strikke den sammen med en Silk Mohair fra samme producent, for et mere fint og fluffy look.

Kan du ikke finde den mohair i Lana Gatto kvaliteten, så kan du kigge på feks. Tilia eller Kid Silk Mohair. Du kan også vælge en tynd Alpaca som følgetråd, den vælger mange feks til små børn og til mænd som ikke ønsker det fluffy look, tag et kig på vore Titicaca her.

Ønsker du vejledning til farvevalg eller vil du feks. gerne se en Everest med en mohair så tøv ikke med at tage fat i os på enten [email protected] eller tlf. 91 54 00 48. 

Fiber: 95% merinould & 5% viskose
Løbelængde: 100 m / 50 g
Pinde: 4 - 5 mm
Strikkefasthed: 17-18 m = 10 cm
Vask: håndvask
Spundet i Italien