Alpakka

Alpakka

Dette lækre garn fra Navia er i en skøn let og blød kvalitet af 100% alpakka, der kan strikkes for sig selv eller bruges som følgetråd. Garnet er godt til dig, der har sensitiv hud, da det klør mindre end almindelig uld men stadig varmer dejligt.

Garnet består af 100% alpakka

Løbelængde: 230 m / 25 g

Strikkefasthed: ca. 18-24 m = 10 cm

Pindestr: 3 - 5 mm

Håndvask

Pris pr. meter for dette garn: 0.26 kr

17 varer

Faldende orden
pr. side

Strik i mange smukke farver med Alpakka garn fra Navia 

Navia er kendt for høj kvalitet, og i dette bløde garn får du også masser af smukke farver. Alpakka kommer både i naturfarver, moderigtig pastel og flotte klare farver til dig, der gerne vil skille dig ud. Der er masser af muligheder for at skabe kreative og smukke designs med de mange flotte farver, du kan finde dette garn i. Kun fantasien sætter grænser.  

Garnet egner sig godt til lette trøjer, sjaler og cardigans med et let og dunet udtryk. Der er masser af muligheder, kig blot forbi vores Navia opskrifter, hvor du kan hente inspiration eller købe opskriften til dit næste projekt.

Opnå et eksklusivt udtryk med Alpakka garn 

Denne kvalitet føles dejligt blødt mod huden og ser lige så skøn ud. Garnets lette kvalitet giver det færdige resultat et tidløst og luksuriøst udtryk, som du kan være glad for længe. Med Alpakka kan du strikke dit eget unikke tøj i den blødeste kvalitet, som uden tvivl vil give anledning til mange komplimenter. Du kan også strikke en gave til en, du synes fortjener lidt ekstra forkælelse. Hvem elsker ikke en blød, hjemmestrikket sweater?  

Garnet er alsidigt og kan med fordel bruges som følgetråd med andet garn for at opnå et blødere resultat i dit arbejde. Strik f.eks. Alpakka sammen med Navia Uno, Duo eller Trio. Tilføj et flot spil i dit arbejde ved at vælge farver, der komplimenterer hinanden. Navia Alpakka kan også gå i stedet for i stedet for det dyrere silkemohairgarn, idet strukturerne ligner hinanden.  

Glem ikke at tage et kig i vores udvalg af strikkepinde, hvor du kan finde det helt rigtige værktøj til dig. Vi har strikkepinde i mange forskellige materialer og udformninger, så du kan finde de pinde, der passer til din strikkestil.  

100% alpakka  
Løbelængde: ca. 230 m/25 g 
Vejledende pindestr.: 3-5 mm 
Strikkefasthed 18-24 m = 10 cm 
Håndvaskes