Duo - Færøsk uld

Duo - Færøsk uld

Dette lækre garn i 100% uld fra Navia består ligesom sine søskende Uno og Trio af færøsk uld blandet med shetlandsk uld og australsk lammeuld. Den gode kvalitet kan mærkes i dette bløde garn, der både kommer i rolige naturfarver og enkelte iøjnefaldende kontrastfarver.  

Garnet består af færøsk uld, blandet med shetlandsuld og australsk lammeuld

Løbelængde: 180 m / 50 g

Strikkefasthed: ca. 22 m = 10 cm

Pindestr: ca 3½ mm

Håndvask

Pris pr. meter for dette garn: 0.20 kr

24 varer

Faldende orden
pr. side

Strik i luftigt men holdbart med Duo garn  

Navia Duo er et totrådet garn, der giver et luftigt, men stadig lunt resultat. Garnet er slidstærkt på grund af sit indhold af færøsk uld og er tilsat shetlandsk og australsk lammeuld for blødhed. Derfor egner det sig godt til strik, der skal bruges meget. Du kan derfor med fordel strikke hverdagstøj af Duo garn, som er et godt garn til sweatre, cardigans, kjoler,  strømper, sjaler, huer og meget mere. I duo får du et alsidigt garn i høj kvalitet, der skinner igennem i det færdige arbejde.  

Navia duo garn kommer i et væld af flotte farver og egner sig rigtig godt til mønsterstrik. Du kan derfor sagtens bruge det til f.eks. klassiske nordiske sweatre, retro hønsestrik eller bare moderne flerfarvestrik. Med de mange flotte farver er der god mulighed for at være kreativ og skabe smukke og unikke designs. Har du ikke mod på at skabe dit eget, kan du besøge vores Navia strikkeopskrifter, hvor du kan købe opskrifter til det lækre duo garn.  

Vask korrekt og pas godt på Duo garn  

En af de mange fordele ved uldgarn, er, at du sjældent behøver at vaske det. Uld har nemlig antibakterielle egenskaber og holdes derfor rent længe. Jo sjældnere, du vasker, jo længere holder dit strik i Navia Duo. Faktisk behøver du kun vaske ulden, hvis den ser beskidt ud. I lange perioder kan du derfor nøjes med at lufte dit tøj af Duo garn. 

Når du vasker arbejdet, vask da altid i hånden ved 30 grader og undgå at skylle garnet op i koldt vand. Brug samme temperatur hele vejen, og brug aldrig skyllemiddel. Du kan med fordel benytte dig af uldsæbe, som du kan finde i vores sortiment. Så kan du være glad for dit strik i Duo garn i rigtig mange år.  
 
100% uld 
Løbelængde: ca. 180 m/50 g 
Pindenr.: ca. 3½  
Strikkefasthed: 22 m = 10 cm 
Håndvask