Trio - Færøsk uld

Trio - Færøsk uld

Dette vidunderlige garn fra Navia er den tykkeste af Uno-Duo-Trio garntyperne. Ligesom de tyndere varianter, Uno og Duo, er Navia Trio garn spundet af 100% ren uld. Ulden er en skøn blanding af færøsk uld samt shetlandsk og australsk lammeuld. Garnet kommer i mange flotte farver, der kan findes i vores store udvalg.   

Løbelængde: 120 m / 50 g

Strikkefasthed: ca. 19 m = 10 cm

Pindestr: ca 4½ mm

Håndvask

Pris pr. meter for dette garn: 0.20 kr

33 varer

Faldende orden
pr. side

Navia Trio garn af færøsk uld passer til et aktivt liv  

Indholdet af færøsk uld i dette garn gør det til et oplagt valg, når du f.eks. skal strikke sweatre, cardigans el.a til en, der lever et aktivt liv. Det høje indhold af lanolin i færøsk uld er naturligt vandafvisende, samtidig med at garnet er let og varmt. Garnet er slidstærkt, men føles alligevel blødt, fordi det er tilsat shetlandsk og australsk lammeuld. Garnet kan føles hårdt under arbejdet, men bliver blødere ved vask. Navia Trio garn skal vaskes i hånden ved 30 grader med uldsæbe for at bevare lanolinen og alle den færøske ulds gode egenskaber.  

Letheden af færøsk uld gør, at den ikke vejer meget, og det er en fordel, hvis man lever aktivt. Kombinationen af slidstærkhed, vejrresistens og lethed gør Navia Trio garn til den perfekte opskrift på tøj, der skal bruges meget og udsættes for lidt af hvert.  

Strik flotte nordiske sweaters af Navia Trio garn 

Hos Ofeig & Ko finder du dette lækre garn i mange lækre farver lige fra natur til smukke kontrastfarver. Navia Trio garn egner sig godt til den mønsterstrik, du f.eks. ser på nordiske sweatre fra Island, Færøerne og Norge. Garnet er let, og sweatrene bliver derfor ikke så tykke som den klassiske islandske sweater, men mønsteret bliver lige så flot, og garnet varmer stadig dejligt. Du kan finde Navia strikkeopskrifter lige her hos os. Så er det bare at gå i gang.  

Navia Trio garn er et alsidigt garn, der har mange spændende anvendelsesmuligheder. Garnet egner sig både til sweatre, jakker, cardigans, huer, halstørklæder og meget mere. Med de mange flotte farver i vores sortiment kan du strikke unik beklædning i høj kvalitet. 

100% uld 
Løbelængde: 120 m/ 50 g 
Pinde nr.: 4½ 
Strikkefasthed: 19 m = 10 cm 
Håndvask