RAUMA GARN

RAUMA GARN

Rauma Garn 

Rauma Garn produceres i Romsdalen i Norge, hvor man har spundet garn siden 1927.

Ulden, der er 100 % norsk, bliver kartet, spundet, farvet og efterfølgende vundet op til garnnøgler på fabrikken i Romsdal. Kvaliteterne fra Rauma Garn er særlig kendetegnet ved en høj slidstyrke og spændstighed, samtidig med at det er let og luftigt. Dit strik af garn fra Rauma vil derfor holde sig smukt i mange år.


Hos Ofeig & Ko vil du finde kvaliteter som Finull, Vams og Fivel, der alle 3 findes i et flot udvalg af farver. Så uanset hvilken farve du ønsker at bruge til dit næste strikkeprojekt, kan du med garanti finde det i vores udvalg herunder. 

Varer 1-36 af 103

Faldende orden
Side
pr. side

Rauma-garn i flere kvaliteter 

Rauma-garn er i dag ensbetydende med norsk kvalitet. De har stort fokus på deres garn af 100 % uld, som er det, de har specialiseret sig inden for. De har næsten 100 års erfaring med at uldgarn, så de kender til alle egenskaber og fordele ved uld. Garn fra Rauma spindes som kartegarn, der gør det let og luftigt. Derudover har garnet en god spændstighed, som gør at, hvad end du strikker, holder det faconen. 


Rauma-garn fås i flere forskellige kvaliteter, og hos Ofeig og Ko forhandler vi Finull, Vams og Fivel. Finull og Vams er begge utrolig holdbart og slidstærkt, mens Fivel har den egenskab, at det er ekstremt blødt end meget andet norsk uld på markedet. 


Find et stort udvalg af garn fra andre mærker

Faldt Rauma-garn ikke lige i din smag, er det altid muligt at finde garn fra andre mærker hos os. Det gælder både, hvis du er ude efter en anden type nordisk garn eller blot en garntype med blødere fibre. 


Hos Ofeig og Ko forhandler vi nemlig også garn fra bl.a. CaMaRose, Filcolana, Hjelholt, Mondial og mange, mange flere. Det betyder, at uanset hvilken garntype du har præference for, kan du altid finde noget i vores udvalg, der falder i din smag. 


Hos Ofeig og Ko banker vores hjerte for nordisk uld 

Vi må indrømme, at vi har en svaghed for de nordiske uldgarner, som er kendt for deres renhed, isoleringsevne og høje kvalitet. Det barske, nordiske klima giver fårenes uld en helt særlig struktur, som både er ren, let og holder godt på varmen. Derfor finder du i vores garnudvalg mange nordiske mærker, som fx Istex og Navia, da det er denne type uld, vi har valgt at specialisere os inden for.  


Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores udvalg af både garn og tilbehør - vi står altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os på tlf. nr. 91 54 00 48, meget gerne på SMS, eller på mail til [email protected], så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt. Vil du opleve vores forskellige nordiske garntyper fysisk, er du også velkommen til at besøge os i vores butik i Hammel.