Generelle oplysninger
Når du handler hos www.ofeig-ko.dk accepterer du automatisk vores nedenstående handelsbetingelser.
Du opfordres derfor til at læse dem igennem, inden du handler hos os.

Bestilling af varer på Ofeig-Ko.dk
Når du afgiver en ordre på Ofeig-Ko.dk og modtager en ordrebekræftelse fra os, indgår du aftale med: Ofeig & Ko v/Tina Portz
Når du indgår aftale med os, accepterer du samtidig disse handelsbetingelser, og vi beder dig derfor læse dem grundigt, inden du bestiller varer hos os.
Aftalen indgås på dansk. Og der sendes kun til adresser i Danmark.
Når du har valgt dine varer og er klar til at afgive din ordre, klikker du på: "Bestil", hvorefter du vil blive bedt om at indtaste navn, adresse, telefonnummer og email-adresse samt eventuel leveringsadresse.
Når du har indtastet disse oplysninger, vil du blive bedt om at vælge betalingsmetode og dernæst om at indtaste de oplysninger, som den valgte betalingsmetode kræver, f.eks. betalingskortoplysninger. 
Når du har indtastet alle de krævede oplysninger, vil du blive bedt om at godkende din ordre og samtidig tilkendegive, at du accepterer vores handelsbetingelser.
Du skal altid gennemse din ordre, før du afgiver den. Inden du afgiver din ordre, har du mulighed for at redigere de oplysninger, du har indtastet, som f.eks. leverings- eller faktureringsadresse samt betalingskortoplysninger. Du kan under din bestilling til enhver tid tilføje eller fjerne varer fra indkøbskurven. Bemærk venligst om dine notater er i "kommentarfeltet" på bestillingen.
Når du har foretaget din bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse. Ordrebekræftelsen er ikke er udtryk for, at ordren er behandlet, eller for at der er indgået en aftale med dig og os.
Vær opmærksom på at opskrifter kun sælges med samtidig garnkøb. 
Strikkekits indeholder garn samt opskrift.
Aftalen er først indgået, når du modtager en faktura fra os. Dette betyder samtidig din vare er afsendt.
Der tages forbehold for udsolgte varer.
Vi opbevarer din ordre og ordrebekræftelsen, og du kan til enhver tid få en kopi heraf ved at kontakte os.
Hvis du har lavet en fejl, da du afgav din ordre, f.eks. opgivet en forkert adresse, bedes du kontakte mig på mail eller tlf. 
Hvis ikke du modtager en ordrebekræftelse fra os i løbet af kort tid, har du muligvis tastet forkert ved mail adresse, kontakt mig da venligst. 
Når du modtager din pakke skal du kontrollere at du har modtaget de korrekte produkter. Du kan ikke returnere varer der er taget i brug, feks garn.
 
Annullering af ordre
Jeg kan hjælpe dig med at annullere din ordre, men KUN hvis varen/varerne ikke er afsendt.
Er varerne allerede afsendt, har du 14 dages fortrydelsesret. Læs mere om fortrydelsesretten nedenfor.
Uden at være forpligtet til at betale erstatning eller i øvrigt dække dine omkostninger, er vi berettigede til at annullere et køb i følgende situationer:

-hvis der er bestilt en opskrift uden samtidig garnkøb,
-hvis der er sket en utilsigtet fejl på Ofeig-Ko.dk, som f.eks. en betalingsfejl eller en åbenlys prisfejl,
-hvis dine betalings oplysninger ikke kan verificeres eller ikke er korrekte,
-hvis vi har mistanke om, at din ordre er afgivet i ond tro eller i relation til ulovlige aktiviteter,
-hvis varen er udgået af sortiment.
-hvis varen er udsolgt og ikke vil kunne skaffes hjem i rimelig tid.
Vi vil forsøge at løse problemet, ligesom vi naturligvis vil underrette dig om en eventuel annullering, før den finder sted. Hvis en annullering finder sted, vil vi returnere alle eventuelle betalinger uden meromkostninger for dig.

Priser og betaling
Alle priser på www.ofeig-ko.dk er i danske kroner og inklusive moms, men eksklusiv leveringsomkostninger.
Bemærk: Hvis en pris er åbenlys forkert, og du rimeligvis burde have opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.
De priser, der fremgår på Ofeig-Ko.dk er gældende på købstidspunktet. Vi kan uden varsel ændre vores priser, men det påvirker naturligvis ikke ordrer, som vi har accepteret ved at fremsende en ordrebekræftelse.
Den samlede pris du accepterer, når du sender os din ordre, er det beløb, vi vil trække på det angivne betalingskort, når vi har afsendt dine varer. Beløbet du handler for reserveres af din bank, og vil først blive trukket af Ofeig & Ko når ordren afsendes. I tilfælde af at ordren annulleres, frigives besløbet straks fra webshoppen. 
På Ofeig-Ko.dk kan du betale med udvalgte betalingskort, eller Mobilepay.
Du kan også vælge at afhente på adressen her, og derved spare fragten.
Når du afgiver en ordre, vil dit betalingskort blive autoriseret. Hvis dit kort ikke bliver autoriseret, vil du modtage en besked på skærmen om, at autorisationen mislykkedes, og du vil derefter blive bedt om at vælge en anden betalingsmåde. Beløbet hæves/reserveres af Nets/Mobilepay når du godkender din ordre. I forbindelse med evt.elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem webshopsystemet.

Forsendelse i DK
Fragt kr. 42,-  leveret til nærmeste eller ønsket GLS pakkeshop.
GLS privat levering: fragt fra kr. 70,- .
Fri fragt kan opnåes ved køb for over kr. 499,- pakken vil da blive sendt til pakkeshop.
Bestilles der levering til privat adresse og ønsket er at pakken stilles selvom modtager ikke er hjemme vælger jeg Deposit Service ved GLS, dvs pakken stilles på købers ansvar. 

Fortrydelsesret
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvis, gælder fristen fra den dag, hvor du modtager din sidste vare. 
Vi gør opmærksom på, at du ikke kan benytte dig af fortrydelsesretten, hvis du tager varen i brug eller hvis det er åbenbart for dig at det vil forringe varens salgsværdi.
Hvis du endvidere bryder forseglingen på bøger og indpakkede hæfter, tages disse ikke retur.
Enkelt opskrifter tages ikke retur.
Varer som har lugtgener i form af røg eller parfume tages ikke retur.
Hvis du vil fortryde dit køb, skal varen i øvrigt være ubeskadiget, ligesom den skal returneres i væsentligt samme stand som på leveringstidspunktet. Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostninger retur, hvis du fortryder dele af dit køb.

Ingen fortrydelsesret
Der er ikke fortrydelsesret på digitale opskrifter.
For at handlen kan gennemføres, skal du acceptere at vi sender link sammen med din faktura, efter dit køb, og at din fortrydelsesret derved mistes.


Hvordan fortryder du
Du anvender fortrydelsesretten ved at kontakte os pr mail [email protected] med besked om at du ønsker at sende varen retur, derefter sendes varen tilbage til os inden 14-dages fristen udløber. Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, (gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder).
Med mindre andet er aftalt, betaler du selv fragtomkostningerne til returneringen når du returnerer en vare, fordi du har fortrudt købet.  
Når vi har modtaget varen retur, og det returnerede lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan benyttes, tilbageføres beløbet med samme betalingsmiddel som blev brugt ved købet.
Mener vi, at betingelserne for, at du kan udnytte fortrydelsesretten, ikke er opfyldt, kontakter vi dig pr. e-mail med en begrundelse herfor.
Hvis du vælger ikke at afhente din pakke i pakkeshoppen, kan dette ikke sidestilles med fortrydelsesretten. Hvilket betyder at dit varekøb vil blive refunderet, men ikke fragten til dig og retur til Ofeig & Ko. Returomkostninger til butikken ved en ikke afhentet pakke er kr. 60,- som vil blive modregnet når ordren refunderes.

Reklamationsret
Når du som forbruger handler hos os, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder at du har en reklamationsret i 24 måneder.
Vi anbefaler derfor, at du gemmer kvitteringen i mindst 2 år. Du kan reklamere ved at henvende dig os pr.email. Du skal kontakte os, så snart du opdager, at varen er mangelfuld. Dette skal gøres indenfor "rimelig tid" efter du har opdaget fejlen. 
Du skal være opmærksom på, at din ret til at reklamere kan ophøre, før reklamationsfristen er udløbet, hvis varen ikke er beregnet til at holde i 2 år, eller den ved naturligt brug er slidt op inden fristens udløb.
Reklamationsretten gælder for varer, der er mangelfulde i henhold til købeloven.  Husk derfor altid at gemme din kvittering for køb.

Varen skal sendes til:

Ofeig & Ko
Rampes Møllevej 11
8450 Hammel

Pakken skal sendes direkte til ovennævnte adresse. Du kan ikke sende din returpakke til en pakkeshop.
Vi anbefaler at du altid får en kvittering for indlevering af pakken hos fragtfirmaet. Skulle din pakke blive væk, er det dit ansvar at få erstatning fra fragtfirmaet du har brugt.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på [email protected]. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende din klage til:

Center for klagelæsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

Persondatapolitik
Når du handler hos Ofeig & Ko har vi brug for flg. oplysninger: navn, adresse, tlf.nr og emailadresse.
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som  er nødvendige for at kunne ekspedere og levere varen til dig.
Personoplysninger der registreres hos Ofeig & Ko opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederene behandler udelukkende oplysninger på Ofeig & Ko´s vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger den tilstrækkelige beskyttelse.
Den dataansvarlige hos www.ofeig-ko.dk er Tina Stanley Portz.
Du har ret til at få oplyst hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om dette. Det kan f.eks være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener dine persondata bliver behandlet i strik med lovgivningen. Kontakt os da på [email protected] 
Personoplysninger som registreres hos Ofeig & Ko opbevares i 5 år (grundet krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.