Strikkekits

Strikkekits

Strikkekits 

Et strikkekit er genialt til dig, der ønsker at købe både opskrift og garn i én samlet pakke. Med et strikkekit behøver du nemlig ikke være bekymret for, om du nu også har fået købt nok garn i den størrelse, du skal bruge. Her er garnmængden nemlig nøje afvejet, når du køber det. På den måde er du 100 % sikker på, at du har nok garn til det strikkeprojekt, du vil i gang med. 


På denne side finder du vores udvalg af strikkekits. Hos Ofeig & Ko tilbyder vi fx strikkekits fra CaMaRose, Hjelholt og mange andre. Find det strikkekit, du skal begynde på næste gang, i udvalget herunder. Husk, at vi løbende opdaterer siden, når der kommer nye kits i butikken.

 

Varer 1-36 af 101

Faldende orden
Side
pr. side

Strikkekits til alle strikkeniveauer 

Hos Ofeig & Ko ønsker vi, at alle strikkere — uanset niveau — skal kunne udfolde deres kreative evner. Derfor finder du her på siden strikkekits i flere forskellige sværhedsgrader, så der er både strikkekits for begyndere og til de erfarne strikkere, der har behov for mere udfordring. 


På siden her findes der rigtig mange strikkekits til sweatre, der er gode til at lune i de kolde vintermåneder. Derudover finder du designs til både børn, damer og herrer — og ikke kun sweatre, men også meget andet tøj. Så uanset om du skal i gang med at strikke en barselsgave, strikke til din svigermor eller -far eller måske bare dig selv, kan du finde noget, der falder i din smag. 


Inspiration til dit næste strikkeprojekt med vores opskrifter og strikkebøger

Har du allerede en masse garn liggende derhjemme, men mangler inspiration til, hvad du skal strikke som det næste? Så tag et kig på vores strikkeopskrifter og -bøger, der giver god inspiration til skønne projekter, du kan kaste dig ud i. Vores udvalg rummer både tøj til damer, herrer, børn samt boliginteriør. 


I vores udvalg finder du både de populære opskrifter fra bl.a. PetiteKnit, Rauma, Istex, CaMaRose og Ofeig & Kos egne opskrifter samt strikkebøger skrevet af Lene Holme Samsøe og Karen Klarbæk. Der er meget inspiration at hente, så det kan være svært at begrænse sig til bare en enkelt opskrift. 


Ofeig & Ko - en verden af garn 

Hos Ofeig & Ko brænder vi for kvalitet og gode materialer - her går vi ikke på kompromis. Derfor finder du hos os kun lækkert og holdbart kvalitetsgarn. Vi er specialiseret inden for nordiske garntyper, som er kendt for sin renhed og isoleringsevne. Især det islandske og færøske ligger vores hjerte nært. Derfor forhandler vi alle kvaliteter fra Istex og et bredt sortiment fra det færøske mærke, Navia. 


Har du spørgsmål til vores udvalg af strikkekits eller vores øvrige sortiment af garn, opskrifter og tilbehør, står vi altid klar til at hjælpe med vejledning. Vi kan kontaktes på tlf. nr. 91 54 00 48, gerne SMS, eller på mail til [email protected]. Du er også meget velkommen til en tur i butikken, hvis du vil opleve vores garnkvaliteter fysisk.