Strikketilbehør

Strikketilbehør

Hvad er strikketilbehør? Det er såmænd alt det, du ikke kan undvære som strikker. Her på siden finder du Ofeig & Ko’s store udvalg af strikketilbehør lige fra bolgakurv til pindemåler. Vi har masser af lækkert udstyr, som f.eks. også kan gives i gave til en strikker i dit liv. Måske er det dig selv?  

Varer 1-36 af 41

Faldende orden
Side
pr. side

Stort udvalg af strikketilbehør fra Ofeig & Ko  

Det er altid dejligt at shoppe lidt strikketilbehør, og her på siden finder du et bredt sortiment af skønne artikler, der kan gøre dit håndarbejde nemmere, sjovere og flottere.  

Har du f.eks. rod i strikkepindene? Snup en pindemåler fra Ofeig & Ko. Mange af os kommer ind i mellem til at rode rundt i vores strikkepinde, og får du først blandet dem sammen, kan det tage lang tid at sortere dem igen - især hvis du ligesom os har rigtig, rigtig mange strikkepinde. I vores udvalg af strikketilbehør kan du b.la. købe en pindemåler, så du nemt kan finde ud af, hvilken tykkelse dine strikkepinde har.  

I vores udvalg af strikketilbehør finder du også flotte bolgakurve, som du kan bruge til at opbevare dit garn, strikketøj og udstyr i. Kurvene er både praktiske og dekorative, så du sagtens kan have dit garn stående fremme hjemme i stuen.  

Strikketilbehør, der gør arbejdet nemmere 

Udover pindemåler, som er en absolut nødvendighed i dit lager af strikkeudstyr, forhandler Ofeig & Ko også andet lækkert strikkeudstyr, som letter dit arbejde. Se f.eks. vores store udvalg af maskemarkører. Markørerne hjælper dig med at holde styr på, hvor langt du er i arbejdet, og hvornår det er tid til udtagning, farveskift, m.m. 

Maskemarkørerne fås både i plastik, håndlavede med halvædelsten og med smukke perler fra Kazuri, der daglige beskæftiger 300 kvinder i Kenya under fairtradeforhold. Vi har mange flotte markører, der gør dit arbejde nemmere og sjovere.  

Leder du efter en gave, og har du svært ved at vælge? Glem ikke at Ofeig & Ko også sælger gavekort. Så kan modtageren helt selv vælge. 

Har du spørgsmål til Ofeig & Ko’s udvalg af strikketilbehør? Du er altid meget velkommen til at ringe til os på Tlf.: 91 54 00 48 eller skrive en e-mail til [email protected]. Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig.