Forsendelse i DK
Fragt fra kr. 42,-  leveret til nærmeste eller ønsket GLS pakkeshop.
GLS privat levering: fragt fra kr. 70,- .
Fri fragt kan opnåes ved køb for over kr. 499,- pakken vil da blive sendt til pakkeshop.
Bestilles der levering til privat adresse og ønsket er at pakken stilles selvom modtager ikke er hjemme vælger jeg Deposit Service ved GLS, dvs pakken stilles på købers ansvar. 

Fortrydelsesret
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvis, gælder fristen fra den dag, hvor du modtager din sidste vare. 
Vi gør opmærksom på, at du ikke kan benytte dig af fortrydelsesretten, hvis du tager varen i brug eller hvis det er åbenbart for dig at det vil forringe varens salgsværdi.
Hvis du endvidere bryder forseglingen på bøger og indpakkede hæfter, tages disse ikke retur. Enkelt opskrifter tages ikke retur. Varer som har lugtgener i form af røg eller parfume tages ikke retur.
Hvis du vil fortryde dit køb, skal varen i øvrigt være ubeskadiget, ligesom den skal returneres i væsentligt samme stand som på leveringstidspunktet. Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostninger retur, hvis du fortryder dele af dit køb.

Ingen fortrydelsesret
Der er ikke fortrydelsesret på digitale opskrifter.
For at handlen kan gennemføres, skal du acceptere at vi sender link sammen med din faktura, efter dit køb, og at din fortrydelsesret derved mistes.

Hvordan fortryder du
Du anvender fortrydelsesretten ved at kontakte os pr mail [email protected] med besked om at du ønsker at sende varen retur, derefter sendes varen tilbage til os, inden 14-dages fristen udløber. Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, (gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder).
Med mindre andet er aftalt, betaler du selv fragtomkostningerne til returneringen når du returnerer en vare, fordi du har fortrudt købet.  
Når vi har modtaget varen retur, og det returnerede lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan benyttes, tilbageføres beløbet med samme betalingsmiddel som blev brugt ved købet.
Mener vi, at betingelserne for, at du kan udnytte fortrydelsesretten, ikke er opfyldt, kontakter vi dig pr. e-mail med en begrundelse herfor.
Hvis du vælger ikke at afhente din pakke i pakkeshoppen, kan dette ikke sidestilles med fortrydelsesretten. Hvilket betyder at dit varekøb vil blive refunderet, men ikke fragten til dig og retur til Ofeig & Ko. Returomkostninger til butikken ved en ikke afhentet pakke er kr. 60,- som vil blive modregnet når ordren refunderes.