Ofeig & Ko, din lokale garnbutik 
Rampes Møllevej 11, Svenstrup 8450 Hammel


Åbningstider i butikken er:
Mandag: Lukket
Tirsdag:  11-20
Onsdag: 11-17
Torsdag: 11-20
Fredag:  11-17  
Lørdag:  10-13 
Søndag:  Lukket

Ofeig & Ko er en butik med sans for kvalitet og er både online shop og fysisk butik med speciale i det nordiske strik, islandsk og færøsk.
Vi forhandler alle garntyper fra Istex og udover det islandske garn, fører vi også garn fra Hjelholt, Navia, Filcolana, CaMaRose, Hjertegarn, Karen Klarbæk, Holst Garn o.a. Vi brænder for de nordiske garntyper, men fører også et bredt udvalg i de lidt blødere garntyper som silkmohair, alpakka, merinould mm.
Vi har et bredt sortiment i strikkeudstyr, tasker mm. Vi sælger også strikkebøger og har et udvalg af opskrifter fra flere kendte designere.

Vi har i en del år udelukkende strikket i det islandske garn, hvilket har givet os stor forståelse og erfaring for garnet som materiale. Det unikke ved det islandske garn findes bl.a. i dens form for renhed som den islandske uld besidder. 

​Det færøske garn er et rigtig skønt materiale og passer rigtig godt ind i konceptet med det nordiske strik. Færøerne har ligesom Island meget stolte strikke traditioner, og mange smukke mønstre er lavet. Hvem kender ikke "Forbrydelsen sweater" som efter tv-serien blev en verdensomspændende succes, og som siden har gjort færingernes trøje til et velkendt symbol i modeverdenen. Men den færøske strikketradition er ikke kun et modelune, den har dybe rødder i den vilde færøske natur, og den lever fortsat videre.

Vi har en stor passion for naturgarn, som er af både god kvalitet og samtidig til en fornuftig pris. Vi går meget op i at det garn vi sælger er produceret under bæredygtige principper og med omtanke for miljø, mennesker og dyr. Du vil i butikken og webshoppen finde produkter, hvor enkelte er økologiske og GOTS certificerede. 

Vi ligger stor vægt på god og holdbar kvalitet. Dette er et gennemgående krav til alle produkter hos Ofeig & Ko. Vi vil kunne stå inde for, hvad vi tilbyder Jer! 

At I, som kunder, oplever vores engagement, og lidenskab for strik og kvalitet, gennem god service, inspiration og tiltro til produkterne, er altafgørende for, om det er sjovt at drive en forretning. Vi ønsker glade og tilfredse kunder, og vil gøre vores bedste for at få det. Vi håber du på siden her, vil finde inspiration til dit næste projekt.

Ofeig & Ko er også på Facebook, hvor der jævnligt opdateres med nye billeder som vi håber kan inspirere. Ofeig & Ko administrerer desuden FB siden "Islandsk Strik - Inspiration", "Strik med Ofeig & Ko" hvor det er muligt både at hente hjælp og inspiration. Du kan også følge os på Instagram, #ofeigogko

Vil din strikkeklub på besøg i butikken så er det muligt at lave en aften, hvor i vil kunne have butikken for jer selv et par timer.
Kontakt mig på [email protected] for nærmere info og evt aftale.

Tina Portz - indehaver