Opskrifter & Bøger

Strikkeopskrifter & Strikkebøger

Ved du, hvad dit næste projekt skal være? Her på siden finder du masser af strikkebøger og strikkeopskrifter fyldt med skønne projekter, du kan kaste dig ud i. Vi har opskrifter på alt lige fra tøj til dig selv, din familie og menneskets bedste ven til lækkert interiør, der giver din bolig et unikt præg. Tag et kig og lad dig inspirere til lune sweatre, bløde tørklæder, lette sommerkjoler eller noget helt fjerde.  

Varer 1-36 af 450

Faldende orden
Side
pr. side

Stort udvalg af islandske strikkeopskrifter 

Hos Ofeig & Ko har vi specialiseret os i nordisk uld, og derfor har vi selvfølgelig et bredt udvalg af islandske strikkeopskrifter og strikkebøger. I de senere år har vi set især den islandske sweater få en fortjent renæssance, og her på siden finder du mange opskrifter fra b.la. Istex og Einrum på varianter af de lune sweatre med de flotte karakteristiske mønstre. Mellem vores islandske strikkeopskrifter finder opskrifter alt fra sweatre til huer, vanter, sjaler og tørklæder til dame, herre og barn, så du kan klæde hele familien på i dejlig islandsk strik. Hos Ofeig & Ko er vi altid med på det sidste nye indenfor det islandske tema.    

Glem ikke at snuppe materialerne fra vores store udvalg af garn. Ønsker du autentisk islandsk strik, kan du benytte dig af garn spundet af islandsk uld. Den islandske uld er helt speciel, fordi fårene går langt fra forurening, hvilket gør ulden dejligt ren. Det barske subarktiske klima har bevirket, at ulden fra de islandske har fået en unik struktur, der giver et let garn med en høj varmeisoleringsevne og vandafvisende overflade.  

Strikkeopskrifter til store og små 

Strikker du til dine børn eller børnebørn? I vores store udvalg af strikkebøger og strikkeopskrifter finder du masser af spændende opskrifter til familiens yngste medlemmer. Klæd dit barn eller barnebarn godt på til de køligere måneder med islandske strikkeopskrifter, eller vælg strikkebøger fyldt med opskrifter på dejlig blød baby- og børnestrik.  

Strikker du til dig selv, din kæreste, din familie eller dine venner, har vi naturligvis også masser af strikkebøger og strikkeopskrifter til voksne. Vi har specialiseret os i nordisk strik og har mange færøske og islandske strikkeopskrifter, men vi holder os også opdateret med de nye designere, der løbende popper op. I vores udvalg finder du mange flotte, tidssvarende designs, der kun venter på at blive strikket op. Hos Ofeig & Ko holder vi øje med de nyeste trends til både børn og voksne og tilføjer løbende opskrifter og strikkebøger, så hold godt øje her på siden. 

Inden du bestiller, så husk at kigge forbi vores brede sortiment af strikkepinde og vælg værktøjer af høj kvalitet. Vi har strikkepinde i mange materialer og udformninger, og du kan helt sikkert finde nogle, der passer til din strikkestil.  

Har du spørgsmål angående vores udvalg af strikkeopskrifter? Hos Ofeig & Ko går vi op i at yde grundig og personlig kundeservice. Du er altid velkommen til at ringe til os på Tlf.: 91 54 00 48 eller skrive en e-mail til [email protected]. Vi glæder os til at tale med dig.