Istex strikkeopskrifter

Istex strikkeopskrifter

Her på siden finder du Istex opskrifter til garn fra den islandske garnproducent Istex. Istex udvikler løbende nye spændende opskrifter på alt fra sweatre til huer, vanter, sjaler og tørklæder

Du finder opskrifter til dame, herre, børn, dyr, interiør mm. Du kan klikke dig rundt mellem kategorierne, eller du kan klikke dig ind under garntypen og se hvilke opskrifter der hører til denne.

Varer 1-36 af 289

Faldende orden
Side
pr. side

Stort udvalg af Istex strikkeopskrifter hos Ofeig & Ko 

Hos Ofeig & Ko finder du et bredt sortiment af strikkeopskrifter beregnet til garn fra Istex. I vores udvalg finder du både Istex strikkeopskrifter til børn, herrer og damer. Du kan endda finde strikkeopskrifter til dyr! Strik en hundeseng eller en trøje til menneskets bedste ven, eller strik en klassisk islandsk sweater til dig selv eller en, du holder af.  

Hos os finder du strikkeopskrifter på den populære islandske sweater i mange smukke mønstre. Istex strikkeopskrifter er udarbejdet af islandske designere, så du ved, du får et autentisk produkt. Der er stor variation i mønstrene, så du kan helt sikkert finde en opskrift, der passer til dig. Islandsk strik har ofte smukke, karakteristiske mønstre, der er kendte verden over for deres smukke særpræg og rustikke udseende. 

Istex strikkeopskrifter til islandsk garn 

Hos Ofeig & Ko elsker vi det flotte islandske garn og alle dets vidunderlige egenskaber. På Island går fårene i naturen langt fra forurening, og derfor er garnet helt særligt rent. Samtidig har fåreracen over mange århundrede i det subarktiske klima udviklet en uldstruktur, der er både varm, åndbar og let. Det gør tøj strikket i islandsk garn velegnet til tykke trøjer, huer og anden beklædning, der skal beskytte dig mod kulde og det barske vejr, vi kan opleve i Danmark om vinteren.  

Istex strikkeopskrifter er beregnet til netop den specielle uldstruktur fra islandske får, og derfor får du det det flotteste resultat ved at bruge opskrifterne sammen med garn fra Istex. I vores udvalg af Istex strikkeopskrifter finder du opskrifter til flere specifikke garntyper fra den islandske producent. Se blandt andet opskrifter til Alafosslopi og Lettlopi.  
 
Har du spørgsmål til Istex strikkeopskrifter? Så er du altid velkommen til at henvende dig til os på [email protected] eller ringe til os på tlf.: 91 54 00 48 og få hjælp. Vores medarbejdere har stor viden om strik og glæder sig til at hjælpe dig.