Herre

Herre

Her på siden finder du Ofeig & Ko’s store udvalg af herre strikkeopskrifter fra Istex. Istex’ strikkeopskrifter til mænd byder på klassiske islandske designs med et moderne twist, og du kan finde mange flotte styles i skønne farver og mønstre, der appellerer til langt de fleste.  

Varer 1-36 af 60

Faldende orden
Side
pr. side

Herre strikkeopskrifter for enhver smag 

Mellem vores strikkeopskrifter til mænd finder du mange flotte trøjer, veste og cardigans. De flotte designs prydes af de smukke mønstre, der karakteriserer klassisk islandsk strik. Især opskrifterne på islandske sweatre er populære, og de kommer i et væld af forskellige snit, mønstre og farver. Vi har strikkeopskrifter til mænd, der foretrækker afdæmpede naturfarver, men også til dem, der er vild med knald på farver og mønstre.  

Istex’ herre strikkeopskrifter er beregnet til brug af garn fra deres egen produktion. Den islandske uld er kendt for sin lethed, sin høje varmeisoleringsevne og sine vand- og smudsafvisende egenskaber. Disse egenskaber gør garn fra Istex til det oplagte valg, når du strikker en sweater til en udendørsentusiast. Kender du en, der har et udendørs arbejde eller af andre årsager bruger meget tid udenfor, så kan du passende vælge en af vores herre strikkeopskrifter fra Istex og gå i gang med at strikke modtagerens nye yndlingssweater.  

Husk, at når dit arbejde i uld skal vaskes, får du brug for uldsæbe, som du kan købe lige her i vores afdeling for tilbehør.  

Stilede herre strikkeopskrifter fra Istex  

Her på siden finder du mange strikkeopskrifter til mænd, der bliver til stilet tøj designet af Istex’ dygtige designere. Designerne er inspireret af islandsk vilde natur og fantastiske landskaber. Deres herre strikkeopskrifter indfanger det bedste af Island, og den nordiske æstetik i deres designs er anerkendt verden over. Istex’ designere er gode til at sørge for, at deres designs er alsidige og kan bæres af mænd i alle aldre.  

Har du spørgsmål til herre strikkeopskrifter fra Istex? Du er altid velkommen til at skrive en e-mail til [email protected] eller ringe til os på Tlf.: 91 54 00 48. Hos Ofeig & Ko går vi op i at yde personlig kundeservice, og vi hjælper dig hellere end gerne med at få lagt de rigtige varer i kurven.