Petiteknit opskrifter

Petiteknit opskrifter

Er du til traditionelt håndarbejde med et moderne twist? Petiteknit opskrifter kombinerer det bedste fra klassisk håndarbejde med flotte, moderne designs. Tag et kig på vores mange strikkeopskrifter op snup en opskrift på en Petiteknit cardigan, sweater, hue eller noget helt fjerde.  

33 varer

Faldende orden
pr. side

Petiteknit opskrifter til hele familien 

Kvinden bag Petiteknit er Mette Wendelboe Okkels. Mette udvikler og designer samtlige strikkedesigns, og hendes øje for det moderne og eksklusive udtryk har gjort Petiteknit opskrifter til mange danske og udenlandske strikkeres go-to, når der skal vælges nye opskrifter.  

Hos Ofeig & Ko forhandler vi et stort udvalg af Petiteknit opskrifter fra den populære designer, der både udvikler opskrifter til børn, herre og dame. I vores udvalg finder du Petiteknit opskrifter til hele familien, så både store og små kan blive godt klædt på i smukke og unikke designs. Glem ikke at vælge garn fra Ofeig & Ko. Vi forhandler mange typer af garn i høj kvalitet, som du kan trylle om til f.eks. en lun Petiteknit cardigan. 

Alle kan bruge Petiteknit opskrifter  

Er du nybegynder indenfor strik? Petiteknit tilbyder opskrifter til alle niveauer. Mette Okkels Wendelboe har trukket på sin akademiske baggrund og lagt en stor indsats i at sørge for, at Petiteknit opskrifter er nemme at læse og følge. Så kan du hurtigt komme i gang med opskrifter, der giver flotte resultater, du er stolt af at vise frem.  

Petiteknit har også masser af opskrifter til den rutinerede strikker. Prøv f.eks. en Petiteknit cardigan eller sweater med finde detaljer og mønstre, som helt sikkert vil tiltrække komplimenter fra venner og kollegaer.  

Når du har valgt strikkeopskrifter, kan du passende kigge forbi Ofeig & Kos udvalg af strikkepinde. Med det rigtige udstyr bliver håndarbejde både nemmere og sjovere. Hos Ofeig & Ko finder du strikkepinde i mange materialer, tykkelser og udformninger, så du kan finde dem, der passer til dine nye strikkeopskrifter.  

Kan vi hjælper dig med noget? Du er altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Skriv en e-mail til [email protected] eller ring til os på Tlf.: Tlf.: 91 54 00 48. Vi glæder os til at hjælpe dig.