Strikke -og hækle bøger

Strikke -og hækle bøger

Ved du ikke, hvad dit næste projekt skal være? Her på siden finder du Ofeig & Ko’s store udvalg af strikkebøger og hæklebøger fyldt med fantastiske opskrifter, du kan følge eller lade dig inspirere af. Vi har strikke- og hækleopskrifter i mange forskellige stilarter, så kig dig omkring her på siden og se, om du ikke kan finde noget, der falder i din smag.  

29 varer

Faldende orden
pr. side

Strikkebøger med nordisk strik  

Hos Ofeig & Ko har vi specialiseret os i nordisk garn, og det afspejles naturligvis også i vores udvalg af strikkebøger. Vi elsker de rustikke garntyper og den nordiske stil, som er præget af enkle snit og smukke, detaljerede mønstre. Derfor finder du mange strikkebøger med opskrifter på f.eks. de populære islandske sweatre til både børn, herre og dame.  

De mange opskrifter på nordisk strik i vores udvalg af strikkebøger kalder naturligvis på lækkert, nordisk garn. Når du vælger garn til disse projekter, kan du med fordel vælge garn fra Istex eller Navia lige her hos Ofeig & Ko. Den nordiske uld har den store fordel, at den er dejlig ren og har en høj varmeisoleringsevne, uden at den af den grund bliver tung.  

Strikkebøger til børn, voksne og hjemmet 

I vores udvalg af strikkebøger og hæklebøger finder du bøger fuld af opskrifter på tøj til hele familien samt lækkert interiør til hjemmet. Bøgerne er fyldt med opskrifter, der er nemme at følge, og hjælper dig godt i gang med dine projekter. Prøv f.eks. en af vores hæklebøger fyldt med projekter til hjemmet, eller strik tøj til børn i alle aldre med en af vores strikkebøger fyldt med opskrifter på baby- og børnetøj.  

Er du ny i håndarbejde? Så er strikke- og hæklebøger en rigtig god måde at komme i gang på. I bøgerne er der god plads til forklaring, ligesom der er projekter af forskellig kompleksitet og sværhedsgrad.  

Kan vi hjælpe dig med at vælge strikkebøger? Hos Ofeig & Ko er det vigtigt for os, at du er tilfreds med dit køb. Derfor er du altid velkommen til at ringe til os på Tlf.: 91 54 00 48 eller skrive en e-mail til [email protected]. Vi glæder os til at rådgive og vejlede dig om køb af strikkebøger og hæklebøger.