Strikkepinde

Strikkepinde

De fleste erfarne strikkere ved, at dit valg af strikkepinde har afgørende indflydelse på, hvor stor fornøjelsen ved arbejdet er. Når du strikker, har du brug for godt værktøj, som gør arbejdet lettere og mere behageligt. De rigtige pinde passer til det arbejde, du vil i gang med, har en god vægt og en overflade, som er behagelig at røre ved, og hvor dit garn glider nemt. Her på siden du se Ofeig & Ko’s store udvalg af b.la. Lykke needles og Addi strikkepinde og læse mere om de forskellige typer pinde.   

Varer 1-36 af 94

Faldende orden
Side
pr. side

Udformningen på dine strikkepinde  

Strikkepinde er ikke født ens. De har forskellige udformninger, der egner sig godt til forskellige projekter. Hos Ofeig & Ko finder du mange udformninger af pinde, og du kan garanteret finde et par, der passer til dit projekt. Nedenfor kan du læse nærmere om de forskellige typer i vores udvalg.  

Strømpepinde  
Hos Ofeig & Ko kan du finde strømpepinde i mange størrelser og flere materialer. Det er vigtigt, at dine strømpepinde ligger godt i hånden, især fordi du skal bruge flere af dem på én gang, når du f.eks. strikker strømper. I vores udvalg finder du b.la. flere udgaver af bambus strikkepinde med forskellig tykkelse og længde. Det kan være en god idé at købe et sæt af strømpepinde, så du altid har den rigtige størrelse liggende. Prøv f.eks. et af vores sæt fra Lykke Needles, der leverer strømpepinde i høj kvalitet.  

Rundpinde  
Disse er Ofeig & Ko’s yndlingspinde. Noget af det, der er så dejligt ved rundpinde, er, at de giver god kontrol med arbejdet. Pindende kan både bruges til at strikke rundt, men du kan også sagtens strikke frem og tilbage på dem. Rundpindende består af to pinde, der er forbundet af en wire. Når du køber rundpinde, er det vigtigt, at overgangen fra pind til wire er glat, så arbejdet ikke sidder fast og slides unødigt.  

I vores udvalg finder du mange af denne slags pinde med sømløse overgange fra Addi. Addi strikkepinde er i høj kvalitet, og de kommer både som metalpinde og bambus strikkepinde. Ligeledes finder du rundpinde fra Lykke Needles til den kræsne strikker. Nedenfor kan du læse mere om valg af materiale til strikkepinde.  


Strikkepinde i mange materialer  
Når du vælger pinde, er det vigtigt at overveje materialet. Hvert materiale har sine fordele og ulemper, og det er forskellige, hvad vi som strikkere lægger vægt på. Derfor forhandler Ofeig & Ko et bredt udvalg af strikkepinde i flere forskellige materialer. Her er nogle af de faktorer, du kan overveje, før du køber pinde.  


Overflade 
Overfladen på dine strikkepinde afgør, hvor nemt arbejdet glider. Er du ny i strik, kan det være en fordel at vælge bambus strikkepinde. Bambus er et let materiale, hvor garnet ikke er helt lige så levende som på pinde af metal. I vores udvalg finder du et stort udvalg af bambus strikkepinde både som strømpe- og rundpinde. Er du en erfaren strikker, kan det være rart at have metalpinde, hvorpå arbejdet glider let.  


Vægt 
Vægten af dine pinde har betydning for, hvor behagelige, de er at arbejde med. Strikker du med for tunge pinde, risikerer du at få ondt i arme, nakke og skuldre. Bambus strikkepinde og andre træpinde er som tommelfingerregel lettere end metal, men ikke altid. Nogle metalpinde er hule og er derfor lettere end solide metalpinde. Hos Ofeig & Ko finder du f.eks. Addi strikkepinde af nikkelfri hult metal. Læs altid beskrivelsen af det enkelte produkt for at være sikker på, hvilket materiale, du køber.  

 
Temperatur 
Kolde strikkepinde i f.eks. jern er ikke særligt behagelige at arbejde med. Foretrækker du pinde i metal, så overvej de hule Addi strikkepinde i vores udvalg, der varmes i hånden og er behagelige at arbejde med.  

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dine nye strikkepinde.  

Manger du stadig noget? Glem ikke at kigge forbi Ofeig & Ko’s udvalg af tilbehør, hvor du blandt andet finder smukke håndlavede maskemarkører samt knapper og hægter.